camper

About me

Wij zijn Bart en Beate. We verheugen ons erop om onze camper aan anderen te verhuren. Wij zijn gastvrije types en zullen er alles aan doen, om bij te dragen aan een mooie vakantie voor de mensen die gebruik maken van ons mooie huisje op wielen. Omdat wij zelf enorm genieten van de vrijheid, die het reizen met een camper biedt, willen wij anderen er ook van laten profiteren.

Rating

Beate was vriendelijk, behulpzaam en zorgvuldig, ze reageerde snel op onze mails. Beate nam alle tijd om bij de start alles uit te leggen en gaf aan dat we altijd konden bellen of een berichtje sturen als we vragen hadden.De camper was echt prima, heerlijk om mee op pad te gaan, goed en compleet ingericht. De buscamper rijdt erg prettig, is compact wat prettig is bij b.v. parkeren. Wij hebben genoten van onze korte camper vakantie, zeker voor herhaling vatbaar.
Ik ben met heel veel plezier met deze prachtige camper op vakantie geweest. Hij is van alle gemakken voorzien en de toelichting op het gebruik van de camper door Beate was rustig en volledig. Het fijne aan deze buscamper is dat hij zo compact is waardoor je er snel aan went er mee te rijden. De motor is sterk genoeg om in het gewone verkeer goed te kunnen manoeuvreren en ook het woongedeelte is superpraktisch in het gebruik.

Read more reviews