About me

Hallo,
ik ben Ed en verhuur mijn Tenttrailer als ik zelf niet op vakantie ben.
Ik wil iedereen die een holtkamper wil proberen kennis laten maken met het merk holtkamper.
Ik heb jaren kampeer ervaringen met diverse middelen maar voor al met deze mooie holtkkamper cocoon.
Ik hou van de natuur,cultuur en heb dan ook al vele plekken gezien met de tenttrailer.

Rating

Heerlijk gebruik gemaakt van de Cocoon.
Het begon al met de hartelijke ontvangst door Ed met koffie en koek en een heldere uitleg hoe de vouwwagen te gebruiken.
Mijn opzet was om hem goed uit te proberen omdat ik er zelf één wil kopen. Daarom alles goed bekeken en natuurlijk gereden/opgezet/geslapen/afgebroken/gereden/opgezet/geslapen/afgebroken/geslapen. en hij voldeed volledig.
Ed was heel belangstellend en begripvol. Plotseling veranderen van de afgesproken data was ook geen probleem; werd direct geregeld. Een aanrader!

Ed
Reply from Ed:

Herman hartelijkdank voor de mooie revieuw.
Jullie zijn top huurders en bedankt en wie weet toch nog eens de cocoon huren.
En anders success met het kopen van een Holtkamper
groet
ed

September 2016

We hebben een geweldige vakantie gehad en Kroatië zoveel mogelijk verkend. Een fantastisch land, veel gezien maar dat terzijde. de Cocoon voldeed volledig aan zijn belofte van mobiliteit. Je voelt niet dat hij achter de wagen hangt en hij staat in no time. De duidelijke uitleg van Ed liet niets te wensen over( en de koffie met lekkers voorafgaande aan ons vertrek werd erg gewaardeerd!) we hebben de uitgebreide handleiding die Ed meegaf niet nodig gehad. Geweldige service, Ed, en nog bedankt voor de koffiepads zodat we meteen een kopje konden maken toen we op de camping stonden. Onze vakantie was een feestje, mede dankzij jou!

Read more reviews