About me

Na verschillende mooie camperreizen in verre buitenlanden zoals Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika hebben wij twee jaar geleden besloten om zelf een camper aan te schaffen. Met veel plezier hebben we al met "Sminty Minty" door Nederland en Europa gereisd.

Met onze drie zoontjes (3, 4 en 5 jaar) vinden wij dit een ideale manier om erop uit te gaan. Dankzij de camper ben je met je eigen "huisje" op pad en voelen de kinderen zich al gauw ergens thuis. Zonder dat zij avond na avond moeten wennen aan een nieuwe omgeving, kun je zo toch nog wat van de wereld zien. Bovendien hoef je geen vliegtickets te kopen, bespaar je daarmee milieuschade, en ben je zodra je de straat uit rijdt op vakantie.

Het bevalt ook erg goed om er met de camper even zonder koters op uit te gaan, een weekend met vrienden beachvolleyballen aan de Nederlandse kust bijvoorbeeld.

Graag delen we het plezier dat we aan onze camper beleven met anderen.

In het dagelijks leven werk ik als journalist voor het AD.

Rating

Bijna twee weken op pad geweest met deze fijne camper en alles ging prima. Heldere uitleg gekregen over hoe alles werkte en waar ik rekening mee moest houden. Printjes mee met de info, maar ook een camping boek en allerlei keukengerei, beddengoed en handdoeken! De camper is wat ouder maar reed fijn en was makkelijk te besturen en we hebben er met z'n drieën (volwassenen en twee jonge kinderen) heerlijk vakantie mee gevierd.
We zijn zeer vriendelijk en open ontvangen door Marcia en Casimir. De communicatie verliep vlekkeloos. Dankzij de camper zijn mijn twee oude studiegenoten en ik weer een aantal mooie memorabele ervaringen rijker. Bedankt, Marcia en Casimir!

Read more reviews