About me

Mijn naam is Sjoerd, vader van drie prachtige kinderen. We gaan graag op vakantie met de caravan naar Frankrijk. Ik hou van een basic caravan en veel buiten zijn.

Rating

Julian
9/07/2018
Wij waren 3 weken op vakantie met deze caravan en vonden het fantastisch. De caravan was heel goed uitgerust (buitenstoelen,BBQ,veel gereedschap,...) en heeft een reusachtige voortent met zijwanden, wat prima was toen het weer niet zo goed was. Onze auto heeft alleen maar 100PK maar vanwegen het lage gewicht van de caravan was dat helemaal geen probleem (en door zijn geringe lengte en hoogte waren de ferries in Denmark niet zo duur). We waren 2 volwassenen met kind, maar de drie slaapplaatsen zijn ook voor 3 volwassenen prima. Er zijn veel details die we heel mooi vonden (Het dak kan bijvoorbeeld een stukje omhoog voor meer ruimte en ventilatie, zodat het 's nachts ook nooit te heet was; er is natuurlijk een net integreerd tegen muggen ). De verhuurder is heel aardig en houdt de caravan in een goede staat (goede banden en koppeling). Résumé: ons eerste caravan vakantie en die was nog veel beter dan verwacht, het was zeker niet de laatste
Carla
16/05/2019
Wij zijn eind april 2 weken door Frankrijk getrokken met de kleine lichte Predom van Sjoerd. Dit is ons heel goed bevallen. De caravan merk je amper achter de auto. Hij is heel makkelijk te plaatsen, ook met de hand geen probleem. De inhoud is prima, alles zit erin, zelfs een praktische grasbarbecue, een oventje en een kacheltje. Het 'grote' bed ligt prima.
Het contact met Sjoerd verliep ook goed. Hij reageert vrijwel direct en is erg vriendelijk. Wij zijn heel tevreden, zowel over de caravan als over Sjoerd.

Read more reviews

Need help?

Call us on: +31 85 208 3736


Mo - Sa from 09:00 to 17:30

FAQs ›

© 2014 - 2021 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - VAT NL859966252B01