About me

Zelfstandig werktuigbouwkundig constructeur.
Techneut in hart en nieren.
De verhuur van momenteel 2 campers en 1 caravan doe ik naast mijn huidige werk er bij om klanten en inkomsten te genereren en zodoende te voldoen aan de nieuwe belastingregels (Wet DBA)
Tevens ben ik bezig met het bouwen van een B&B en is het de bedoeling om in de komende jaren meer campers en caravans aan te schaffen om zodoende langzaam daar van te kunnen gaan leven. Mensen een plezierige vakantie geven vind ik namelijk leuker dan staalconstructies ontwerpen :-)

Meer informatie over mij vind u op huibtech punt nl

Rating

Bij het kijken en huren was Huib en zijn vrouw erg aardig en meegaand. Toen we de caravan terug brachten ging het niet zo soepel. We hadden een tijd afgesproken, maar zijn vrouw wist van niks. Huib wel want die kwam kort daarna thuis. Hij gunde ons geen blik waardig en verdween zonder te kijken of te groeten zijn huis binnen (niet echt klantvriendelijk). Zijn vrouw deed de afwikkeling en zoals gezegd wist ze niet dat we kwamen. (Toch via de app laten weten!) Zijn vrouw was zwaar geirriteerd.
De papieren getekend en naar huis. Daarna miste Huib de caravanspiegels (zaten in de doos) en zat een kras op het spatbord (zat er al in) en ook een deuk (zat er al in). Ook twijfelde hij eraan of wij alle spullen terug hadden gegeven !!!
Hij had zogenaamd geen tijd (ik denk geen zin) om het te controleren. De caravan zou twee dagen later verhuurd worden. Ik denk dat je twee voortenten en vier stoelen en een caravanspiegel wel kan controleren in twee dagen.
Omdat de schades via de app waren geregisteerd heeft Huib uiteindelijk geen "schade" in rekening gebracht, maar ik ben er van overtuigd dat hij die intensie had. Hij zei dat hij foto's had van een onbeschadigde caravan.
Jammer voor hem dat hij voor de huur app'te dat hij van de schade wist.

De carvan op zich was goed al twijfelde aan de remmen; bleven ze nu hangen of niet?

Dus, als je een hoop GEZEIK wil na een leuke vakantie, huur dan bij Huib!! Ik beveel deze verhuurder NIET aan.

Huib
Reply from Huib:

Deze review is absoluut onterecht. Hij heeft niet gecommuniceerd hoe laat hij de caravan terug kwam brengen en daarom reageerde ik inderdaad nukkig.

We hadden het die dagen enorm druk en simpel zeggen hoe laat je de caravan terug komt brengen of in de avond terugbrengen had enorm gescheeld

De schade is wel ontstaan tijdens deze verhuurperiode maar ik heb inderdaad gezegd, "de caravan is 17 jaar oud, ga lekker op vakantie", dus toen er teruggekomen behalve die kras ook nog een deuk in de zijwand zat heb ik verder geen naheffingen gedaan. De oppervlakkige deuk is jammer maar niet ernstig. Dat hij er nu een probleem van maakt weken nadat de caravan is teruggebracht snap ik niet. Ik heb het slechts opgemerkt maar niets gerekend.

Met de remmen is niks mis. De caravan is tiptop in orde en word regelmatig gecontroleerd.

August 2018

Hoi, mijn dochter en ik gingen voor het eerst met een camper op stap. De camper van Huib. Prima camper. Faciliteiten aanwezig. Niet de nieuwste versie maar dat merkte ik met name aan sloten die ik moeilijk open en dicht kreeg. Prima camper voor 4 personen als je niets wilt verbouwen. Er kunnen 6 personen slapen maar dan moet je de eettafel ombouwen tot slaapplek. Camper zag er verder verzorgd uit. Huib en zijn vrouw zijn erg aardig en behulpzaam. Nemen de tijd om e.e.a. uit te leggen en je kunt ze altijd bellen voor vragen. Al met al een hele leuke eerste ervaring.

Read more reviews