About me

Vroeger ging ik altijd met mijn ouders (en broer) met een VW-busje Kamperen, en dat vrije gevoel wil ik mijn 2 kinderen ook meegeven. Zij zijn er dan ook dol op, om met deze luxe VW-bus er op uit te gaan, vooral naar de bergen. Ook gebruik ik deze camper om met vrienden te gaan wielrennen of met mijn vriendin er even een weekendje tussen uit te gaan. Toch staat hij te vaak stil (wel overdekt in de parkeergarage waar de auto van huurder gratis kan staan) dus: Camptoo.

Rating

Luba
19/04/2021
Super fijn om even een weekendje weg te kunnen gaan met alle gemakken van een 'eigen-huisje' bij je.
Bij het ophalen kom je gelijk in een goeie vakantiesfeer door het enthousiasme waarmee Joeri uitleg geeft over zijn mooie en complete California camper. Na wat handige gebruikerstips van Joeri ben je zo op weg en dan is het elke keer heel plezierig om te merken dat het rijden met zo'n complete camper eigenlijk heel eenvoudig en prettig is (beter dan mijn eigen auto :)).
Leuk ook om (wij gaan meestal direct de grens over) in Nederland hele idyllische plekken te ontdekken.
Dank Joeri, dat je je camper met ons wil delen en we nemen zeker weer contact op voor een volgende trip.
groet, hans & luba
Suzanne
17/05/2021
Wij hebben met de camper van Joeri een heerlijk weekend gehad. De camper rijdt heel fijn, zowel op de snelweg als in kleinere dorpjes. De camper is van alle gemakken voorzien. Zeker in mei, als het nog wel eens regent, is het fijn om in de camper te slapen. Het is lekker warm binnen, daar hadden we de standkachel, die er wel in zit, niet eens voor nodig. Het contact met Joeri verliep ook heel prettig. Hij reageert snel op berichtjes en is heel flexibel in afspreken.

Read more reviews

Need help?

Call us on: +31 85 208 3736


Mo - Sa from 09:00 to 17:30

FAQs ›

© 2014 - 2021 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - VAT NL859966252B01