About me

Mijn naam is Frank Peijnenburg. Ik ben Brabander in hart en nieren en ik ga graag samen met mijn vrouw met onze camper op pad. Daarnaast vind ik het fijn als de camper ook door anderen gebruikt wordt.
Wij verhuren onze camper reeds vanaf 2012 regelmatig en vanaf nu hebben wij besloten om dat ook via CAMPTOO te gaan doen. Wij hebben veel enthousiaste huurders gehad die soms zelfs wel 3 jaar achter elkaar huurden en die nu zelf een camper hebben aangeschaft. Zelf zijn wij met de camper door heel Europa geweest van Noorwegen tot Schotland en Italië toe.

Rating

Via Camptoo zeer eenvoudig onze camperwensen, huurperiode etc. kenbaar gemaakt, al snel werden er een aantal opties aangeboden en zijn wij in contact gekomen met campereigenaren Frank en Suzanne. Na een eerste telefonisch contact volgde er al snel een persoonlijke ontmoeting waarin we kort kennis gemaakt hebben en de camper hebben "bezichtigd" . De camper zag er onberispelijk uit en was technisch perfect in orde, de keuze was snel gemaakt! Duidelijke afspraken gemaakt en zonder problemen van een perfecte, onbezorgde vakantie kunnen genieten in een camper waarin het werkelijk aan niets ontbrak, alles was tot in detail aanwezig.

met dank aan Camptoo voor de bijna persoonlijke begeleiding en
Frank en Suzanne voor de tot in de puntjes verzorgde camper kijken we terug op een bijzonder plezierige vakantie , een dikke 10!
Henk & Mary
Wij hebben een geweldig fijne vakantie gehad, mede door een goeie complete camper die in alle gemakken voorzag. Het fijne is dat je wakker wordt en vrijwel direct weer op pad kan, zo ontzettend leuk en een gevoel van vrijheid. In Noorwegen kun je gewoon staan waar je wilt, geweldig om dan je "huisje" bij de hand te hebben. Wij zijn verkocht en willen voortaan met de camper op vakantie. De camper van Frank is helemaal compleet en je hoeft dus alleen maar je kleding en persoonlijke spulletjes mee te nemen, dat was heerlijk. Het contact met Frank de eigenaar was heel erg prettig. Hij neemt de tijd voor je om alles heel goed uit te leggen en is steeds bereikbaar als je vragen hebt. Dat is erg fijn. Alles ging goed en de camper rijdt perfect. Het contact met camptoo hebben we ook als heel prettig, betrouwbaar en accuraat. Er wordt snel gereageerd op vragen. Kortom, we hebben een ontzettend goed ervaring gehad met deze camper. Wij willen hem volgend jaar graag weer huren. groetjes pieter en jacq

Read more reviews