About me

Wij zijn zelf verliefd op het leven in een camper! En de beste plek om dat te doen is volgens ons zuid-west Portugal! Ook verliefd op:-))
Wij willen zoveel mogelijk mensen de mogenlijkheid geven om dit ook mee te maken!! Vandaar dat we campers zijn gaan verhuren in de Algarve in Portugal.... eerst onze eigen camper, maar daar zijn we zelf eigenlijk te graag :-)) dus zijn we nu bezig meer campers mooi en fijn te maken en vanaf daar te gaan verhuren.
Hopelijk zien we jullie daar!!

Rating

dankzij Chillum hebben wij een fantastische camper-ervaring gehad. Chillum is een prachtige, ruime camper die met veel liefde, zorg en oog voor detail is ingericht, van de meest handige opbergplankjes, tot zelfs sfeervolle verlichting, knusse deco en goed soundsystem. Alle organisatie en communicatie met Snailhouse verliep vlot en betrouwbaar. We werden hartelijk ontvangen met tips en attent van hen dat een aantal basics zoals voorraad water, olijfolie, peper, schoonmaakmiddelen, zilverfolie, vuilniszakken etc al in Chillum aanwezig waren. Aanrader!
Wij zijn een week weggeweest met Miss M. We hebben ontzettend genoten van de vrijheid en de mooie plekken die we hebben bezocht. Miss M. Is een charmant vintage busje. Veel bekijks gehad met de prachtige bus. Op gebied van comfort betekent dat dat je soms wat moet ingeven. Desalniettemin hebben we een hele mooie en fijne week gehad! De bus rijdt heerlijk.

Read more reviews