About me

Heb de camper in september 2016 aangeschaft en in november zo'n 4000 km afgelegd tussen A'dam en Toulouse. Motor en al 't andere werken prima.

Rating

Het contact met Jan de eigenaar verliep prima, zeer persoonlijk, op maat en flexibel. Een aardige joviale man, die ook bij het terugbrengen vroeg of we een fijne tijd gehad hadden. Het reizen in de Goold old Camper, was na even wennen aan weer eens diesel rijden, en ook wennen aan het formaat,naar wens De Good old Camper is een gezellige kleine2 persoons camper, met een prettige indeling en is van alle basis behoeften voorzien. Een kant voor verbetering vatbaar is dat er twee stoeltjes en een tafeltje voor buiten onder de luifel (ontbijten, diner, koffie drinken e.d.) aan de inventaris zouden kunnen worden toegevoegd. Dat de Good old Camper op leeftijd is heeft zijn charme en maakt het gezellig. Aan de buitekant heeft Jan al wat opkanappend schilderwerk gedaan. Wat ons betreft zou de binnenkant, hoewel netjes opgeleverd, wel eens een flinke sopbeurt kunnen gebruiken. Wij hebben 3 goede nachten in de Good old Camper doorgebracht, en het is zeker voor herhaling vatbaar.
Jan communiceert snel en duidelijk en houdt zich hartstikke goed aan alle afspraken. Het is een beetje een oud beestje waardoor die niet veel harder dan 80 gaat - maar dat is ook charmant en onthaast direct ;-)
Ik zou deze zeker opnieuw huren.

Read more reviews