About me

Rating

Harald
29/09/2020
De luxe Pilote camper van Edwin hebben wij 10 dagen gehuurd om naar Zuid-Duitsland te gaan. Edwin en zijn vrouw zijn hele hartelijke mensen, hun camper is heel netjes en heel luxueus. In het begin schrok ik een beetje, hij zag er nog zo heel nieuw uit maar achteraf vonden wij dat ook heel erg fijn. Ik heb zo’n zes jaar ervaring met reizen met een (oudere) camper, maar Judith kende het camperreizen nog niet. Daarom hebben wij ook gekozen voor deze luxe camper zodat Judith niet zou afknappen op het kampeerelement van het reizen met een camper. Wij hebben een fantastische roadtrip gehad.
We zijn naar Neuschwanstein geweest, daarna door het Schwarzwald en door de Eifel weer terug naar huis. Met tussenstops kastelen, watervallen en hangbruggen bezocht. We hebben zoveel mogelijk de snelwegen vermeden, het was een genot om met deze camper door de bergdorpjes te manoeuvreren. De 2.3 liter/130 pk dieselmotor had ook totaal geen moeite met de 15% en 18% hellingen. Na een halve dag reizen vind je alles wat je nodig hebt in de camper om weer uit te rusten, wat een luxe gevoel. Mede dankzij deze camper van Edwin is Judith helemaal om en wil vaker met een camper op vakantie. Gaan we zeker vaker doen!
Voor iedereen die met een luxe camper wil reizen beveel ik deze luxe Pilote camper van Edwin aan, een garantie voor een fijne vakantie.

ps. op de foto waren we voor de overnachting zomaar op een Western Horseriding Toernooi langs de Romantische Strasse terechtgekomen.
Leon
16/02/2021
Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper weggingen. Dus best wel spannend maar de uitleg was duidelijk en we werden meteen op ons gemak gesteld. Het was het koudste weekend van het jaar maar de kachel deed het goed. Het was supermooi buiten maar van binnen ook. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk weekend gehad. Gaan we gauw nog een keer goed. De camper is een echte aanrader.

Read more reviews

Need help?

Call us on: +31 85 208 3736


Mo - Sa from 09:00 to 17:30

FAQs ›

© 2014 - 2021 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - VAT NL859966252B01