About me

Ik ben Joost, 30 jaar en een echte avonturier. Van baby af aan ben ik ‘s zomers gaan kamperen in zuidelijke streken en tientallen jaren later bleek dat ik hier mijn roeping in zou vinden. Op mijn 29e beëindigde ik mijn carrière als supermarktmanager om in de zomers aan de slag te gaan als horecamanager op mijn meest geliefde camping in zuid-Frankrijk. De winters ben ik voortaan vrij en gebruik ik om de mooiste plekken op aarde aan te doen en maximale vrijheid te ervaren met mijn heerlijke huisje op wielen. In de zomers doe ik hier niets mee en heb ik woongelegenheid op de camping in Frankrijk, dus gun ik anderen van harte het plezier dat ik er ‘s winters mee heb! Ben je er wel net zo zuinig op als ik?

Rating

R
23/08/2020
We hebben genoten van onze korte trip met deze camper. De camper was keurig verzorgd, schoon, technisch piekfijn in orde en van alle gemakken voorzien. De verhuurder is een sympathieke man die bovendien erg behulpzaam is. Kortom: top!
Johan
8/09/2020

Hallo....We hebben zeergenoten van onze campertrip...zeker voor herhaling vatbaar. Klein motorisch probleem,maar dat was snel en netjes opgelost. Fijn en goed contact met J...dus dik in orde. !!!

Read more reviews