About me

Wij zijn een stel uit Amsterdam met twee jonge kinderen. Wij genieten enorm van reizen en de vrijheid die daarmee gepaard gaat. Ons campertje hebben we sinds een half jaar en we hopen elk moment dat het kan, erop uit te trekken en te genieten van de vrijheid dat ons huisje op wielen ons geeft.

Rating

De Montana 600 (we noemen hem Tony) is echt een fantastische camper! Wij hebben hem voor 3 weken mogen huren voor een familie surftrip naar het baskenland. De hoeveelheid licht, het nette interieur en de kastruimte maken het een feest om in te reizen. Hij slaapt en rijdt prima en ons zoontje van 2 vond het ook echt te gek. Het ontvangst en de uitleg van de lieve eigenaren was ook zeer prettig, goede beschrijving meegeleverd en aan alles gedacht! De camper is helemaal compleet en we zouden hem zo nog een keer huren! 5 sterren van ons!!!
We absolutely loved the camper and camper life!!! We're definitely sold on getting our own. Waking up in a different place every morning is an experience full of magic. We would never have been able to experience as much as we did/see as much without it. The camper was so cozy and easy to use and absolutely loved having it as a place to call home on the road.

Read more reviews