About me

Na al diverse keren gebruik te hebben gemaakt van andermans camper, hebben we eind 2015 deze camper gekocht om in 2016, samen met ons zoontje Mick, een reis door Scandinavië te maken. Hier bleek nog maar eens dat enige ruimte in de camper zeer welkom is. Het opvolgende jaar werden het wat kortere trips en werd onze camper te weinig gebruikt. Zonde natuurlijk en relatief hoge kosten, daarom hebben we besloten om te gaan verhuren. Lekker bezig zijn met de camper om alles in orde te maken én het contact met nieuwe mensen maken het verhuren extra leuk!

Rating

Wij hebben de camper voor drie weken gehuurd van Robert en Jacqueline voor een vakantie naar de Alpen en Dolomieten waar het best pittig rijden was daar door de bergen, iets waar de camper totaal geen moeilijkheden mee had.
Wij hebben bijzonder genoten van de camper en hadden er na afloop een goed en betrouwbaar gevoel over.
Ook het comfort en de inventaris was ruim voldoende met prima bedden en ik kan zo niet bedenken of ik iets gemist heb in de camper, alles aanwezig
Met Robert was het contact vooraf, tijdens en erna eerlijk en goed, er werd ruim de tijd genomen om alle ins en outs door te nemen
Prima ervaring voor ons
Cees
Samen met onze dochter van anderhalf zijn we twee weken op pad geweest met de camper van Robert en Jacqueline. We hebben een supertijd gehad! De camper voldeed volledig aan onze verwachtingen en wordt met een uitgebreide inventaris verhuurd (incl erg fijne campingstoelen).
Het contact met Robert verliep erg soepel en hij neemt ruim de tijd voor een goede uitleg. De uitgebreide handleiding zorgt er voor dat je alles gemakkelijk kunt teruglezen.
Wij sliepen in de alkoof en onze dochter had achterin haar eigen slaapplekje. Ombouwen van het zitje was dus niet nodig.

Read more reviews