Easily hire a last minute campervan

Rating:9.0 out of 25380 experiences
Wide supply of private campervans, motorhomes and caravans
Properly insured campervans
24/7 support
Hire a campervan anywhere in Europe or Australia
Vehicles for any budget

Last minute camper huren in 3 stappen

Wil je er nog even tussenuit om lekker te ontspannen, maar heb je nog niks gepland? Huur dan een camper en geniet van de vrijheid en flexibiliteit van een campervakantie. Reserveer gemakkelijk last-minute een camper of caravan bij jou in de buurt en ga het mooie weer achterna! Er zijn nog genoeg campers beschikbaar. Reserveren doe je in 3 simpele stappen. 

1. Vind je ideale camper

Ook het last minute aanbod is divers; bekijk het aanbod van verschillende soorten campers en caravans en vind door ons handige filtersysteem het voertuig dat bij jou past. Er zijn ook eigenaren die last minute korting aanbieden waar je van kunt profiteren 

2. Vraag een reservering aan
Bij het aanvragen van de reservering geef je ook meteen aan wanneer jij de camper op zou willen halen. Binnen 24 uur hoor je of de eigenaar jouw aanvraag accepteert.

Wil je meteen zekerheid? Dat kan. Er zijn namelijk ook campers beschikbaar die je direct kunt boeken. Dit betekent dat je niet op de bevestiging hoeft te wachten; je hebt de camper direct gereserveerd.

3. Betaal veilig en gemakkelijk
De betaling kun je voldoen via iDEAL of per creditcard. Nadat je hebt betaald, hoef je de camper alleen nog maar op te halen bij de eigenaar en van je vakantie te gaan genieten! Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want al onze campers zijn goed verzekerd.

Experiences of others

Have a look at our supply of rental vehicles

About us

At Camptoo we love the freedom of travelling with a motorhome. Our goal is to let people share the joy and fun of travelling with a motorhome or caravan at their own pace. Because we think there is no better way to explore our beautiful country. Share your vehicle and hit the road with an amazing Camptoo motorhome!

Meet the Camptoo team