Buerstner 435 | 5 persoons met ruime voortent

BUERSTNER 4366 | (6 reviews)

Amersfoort, Netherlands

Features

Year built:
2000
Weight:
1140 kg
Berths:
5
Seats:
5

Description

About the owner

Owner Tom

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (6)

Wij zijn 2,5 week naar Frankrijk geweest met de caravan van Tom. Vooraf was het contact goed en laagdrempelig. Uitleg bij ophalen was goed. Tent opzetten was ondanks de meegestuurd foto's toch nog wel lastig maar het is met wat hulp gelukt. Wij waren met 2 kleine kinderen en dit ging prima. Warm water, genoeg ruimte, horren en verduisteringsgordijnen in de caravan waren erg fijn. prima vakantie gehad!
Wij hebben 4 weken met de caravan van Tom, een fijne tijd gehad!
De ruime caravan hebben wij met ons tweeën optimaal gebruikt.
De staat van de caravan, was voor onze huurperiode, bij de caravan dealer nog gekeurd en veilig bevonden. Tom heeft ons op een prettige wijze uitleg gegeven en geholpen om een geslaagde vakantie naar Frankrijk te ondernemen.
Fenna en Henny
We waren super tevreden met de caravan van Tom! De uitleg was goed, Tom was erg flexibel met halen en brengen en de caravan was erg netjes en compleet uitgerust. Kortom, echt een aanrader!
Ons weekend camperen was zeer geslaagd dankzij de caravan en duidelijke uitleg van Tom.
Geweldige vakantie gehad. Caravan was super. Mooie ruime voortent. Alles was super geregeld. Communicatie was prima en ook uitleg over caravan prima. Erg bedankt dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Zekere aanrader voor andere huurders. Vriendelijke mensen en nogmaals alles top geregeld. Dank jullie wel.
We hebben een geweldige tijd gehad met de caravan en vooral het stapelbed was een geweldige hit voor de kinderen. De caravan is van alle gemakken voorzien en kompleet ingericht, wel zo handig als je niet regelmatig campeert zoals wij.

Tom had alles netjes verzorgd en de caravan was erg schoon. Afspraken zijn netjes nagekomen en hij paste zich aan aan onze wensen.