Buerstner 435 | 5 persoons met ruime voortent

Bürstner 435 cm Enkelas Caravan | (7 reviews)

Amersfoort, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Tom

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 100% of the requests

Features

Length:
4.50 m
Width:
2.00 m
Height:
2.40 m
Year built:
2000
Tare Mass:
882 kg
Aggregate Trailer Mass:
1140 kg
Berths:
5
Seats:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

7 Reviews

Het contact met Tom was direct prettig. Hij gaf een uitgebreide uitleg over de caravan en demonstratie over de gastank, de drinkwatertank en de vuilwatertank, de bandenspanning etc. . De uitrusting en de kwaliteit van de caravan waren helemaal in orde. M.b.t. de voortent waren wel een paar kleine dingen aan de orde, maar hebben geen invloed gehad op ons vakantieplezier. We hebben een fijne vakantie gehad met de caravan van Tom, en als het zo uitkomt zouden we deze graag opnieuw willen gebruiken.
Wij zijn 2,5 week naar Frankrijk geweest met de caravan van Tom. Vooraf was het contact goed en laagdrempelig. Uitleg bij ophalen was goed. Tent opzetten was ondanks de meegestuurd foto's toch nog wel lastig maar het is met wat hulp gelukt. Wij waren met 2 kleine kinderen en dit ging prima. Warm water, genoeg ruimte, horren en verduisteringsgordijnen in de caravan waren erg fijn. prima vakantie gehad!

Read more reviews