TE HUUR: HOBBY 440 SF... Uw Secunda Casa??

Hobby 440 SF | (13 reviews)

Apeldoorn, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Gerard

Accepts 50% of the requests

Features

Year built:
2004
Tare Mass:
955 kg
Towball Mass:
75 kg
Aggregate Trailer Mass:
1250 kg
Brake specification:
Oplooprem
Berths:
4
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Third party
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

13 Reviews

Een paar dagen naar Friesland gegaan met deze caravan. Helaas bleek de elektrische stekkeraansluiting van onze trekhaak niet te werken. Gerard en Monique boden meteen aan de caravan met hun auto naar Kollum te rijden, zodat onze vakantie toch door kon gaan. Wat een geweldige service van deze hartelijke mensen! Nogmaals heel veel dank hiervoor!
Een frisse, uitstekend uitgeruste en ingedeelde caravan met een heerlijk groot aanrecht. Ook het matras op het bed is prima. Wij zullen met veel plezier de caravan opnieuw voor onze zomervakantie gebruiken!
Zeer ruime, nette en lichte caravan! Het aanrecht is in deze caravan een stuk groter dan gewoon. Het 2p bed is langer. We hebben gebruik gemaakt van de haal en brengservice dat was helemaal top! Gerard is super aardig en legt alles duidelijk uit. Volgende keer weer via camptoo en zeker weer de caravan van Gerard!!

Read more reviews