FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000 FENDT 150 caravan from 2000

Fendt great!

FENDT 150 | Vries, Netherlands | (9 reviews)


sleeps 4

2000

Touring caravan
from 36 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Year built:
2000
Weight:
1500 kg
Fuel:
N.v.t.
Berths:
4
Seats:
6
Reply %:
100.00%
Response time:
3 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (9)

Wij hebben dit jaar voor het eerst een caravan gehuurd via Camptoo. Er werd vlot gereageerd op mails door zowel de organisatie als de eigenaar van de caravan. De caravan is groot, ruim in zijn kast- en bergruimte, luxe en netjes. Ook met de ruime voortent en de fietsendrager waren we heel blij. Kortom; zeker voor herhaling vatbaar. Familie Groothuis
De caravan is ons bijzonder goed bevallen. Het vaste bed is fijn omdat je het kunt laten liggen en dus niet elke avond installeren en 's ochtends weer opruimen maar gewoon de deur dichtschuiven.
Ook de rondzit is leuk en zit je niet op een 'rijtje'. Vanwege de grote lengte van de caravan is ook de voortent erg ruim. Er is ook nog een luifel die aan de voortent bevestigd kan worden, maar deze hebben we niet gebruikt. De caravan is zeer compleet en van alle gemakken voorzien. Het contact met Floris was bijzonder prettig. Echt een aanrader !
Alles is tot volle tevredenheid gegaan. De caravan was voor zijn leeftijd top. Ook het contact was zeer goed te noemen. Dus geen alles bij elkaar een dikke 10.
De fendt is ons zeer goed bevallen, we hebben niet ver gereisd maar op de camping echt genoten! Lekker ruime caravan met een zeer gezellige indeling en verder zat alles er wel bij en in !
Dus zkr aan te raden voor een fijne vakantie !
Mooie ruime caravan. Schoon, goed bed, grote voortent. Keuken uitrusting incompleet; wordt aangevuld. Floris is gemakkelijk in de omgang.
Snel en prettig contact. Afspreken voor ophalen en terugbrengen ging erg soepel. Prima caravan en lekker ruim voor twee personen.
Was helemaal top! Leuke gastheer, hij heeft ook erg leuke b&b gelegenheden.
Met deze caravan een hele fijne vakantie gehad. De caravan is erg netjes ontvangen en de eigenaar is heel fijn in omgang en afspraken maken over terug brengen is heel makkelijk.
We hebben deze zomer met veel plezier gebruikt gemaakt van deze Geweldige Fendt! Het is idd een fijne, luxe caravan. Grote voortent, extra luifel. Alles keurig onderhouden en schoon.
Floris is een aimabele, sympathieke en flexibele verhuurder waar je eenvoudig goede afspraken mee kunt maken. Kortom, in alle opzichten een aanrader!

How it works

Similar caravans