Kip Kompakt -2 x Treinzit-

Kip Caravans Kompakt 37 | (5 reviews)

Delfzijl, Groningen, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Peter

Accepts 100% of the requests

Features

Year built:
1993
Tare Mass:
542 kg
Towball Mass:
60 kg
Aggregate Trailer Mass:
850 kg
Brake specification:
Oplooprem
Berths:
3
Seats:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Policy territory
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

5 Reviews

Het kamperen met de gehuurde Kip was voor ons een try-out. Na jaren kamperen met de tent wilden we wel eens ervaren hoe het is om met een kleine caravan op pad te zijn. Jullie Kip Kompakt was hiervoor ideaal. De caravan is van binnen mooi licht van kleur en de kussens hebben een moderne bekleding. Verder is de inrichting nog geheel in originele staat. Alle technische dingen (o.a. elektriciteit, koelkast) zijn perfect in orde. Het rijden met de kleine, lage caravan ging uitstekend. De caravan is wel laag bij de grond wat een minder ideale combinatie was met onze 'hoge' VW T-Roc. Het contact met Peter over halen en brengen plus de uitgebreide uitleg hebben we als heel plezierig ervaren. Toen we de caravan thuis hadden en niet wisten hoe het gasstel werkte (daarvoor was het ook proefkamperen), kregen we vlot antwoord op onze vragen. Bedankt Peter!
We hebben genoten van onze vakantie in de kleine en nette kip kompakt. De verhuurder was flexibel in het halen en brengen en we werden uitgebreid geïnformeerd. Het contact was goed en vragen werden vlot beantwoord. Wij zijn zeer tevreden.

Peter
Reply from Peter:

We vonden het fijn de caravan aan jullie te verhuren. We kregen een keurig schoongemaakte caravan weer terug.

July 2019

Read more reviews