Genieten van ’n met zorg en aandacht gepimpte frisse kleurrijke Eriba

Eriba Touring Triton | (3 ratings)

Zoetermeer, Zuid-Holland, Netherlands

About the owner

Owner Hélène & Frans

Responds within 1 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 100% of requests

Features

Length:
5.65 m
Width:
2.00 m
Height:
2.18 m
Year built:
1988
Tare weight:
800 kg
Drawbar load:
50 kg
Max. weight caravan:
1000 kg
Braking system:
oploopremsysteem
Berths:
3
Seats:
2

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 30 years

Insurance

Cover
Compulsory Third Party + Limited hull
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative caravan included and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €750. The deposit will be returned to you after the rental period.

3 Ratings

Het kamperen met de Eribacaravan was onze 1e ervaring met Camptoo en een caravan. Voorheen hebben we altijd met een tent gekampeerd. Overigens op dezelfde camping op Texel als waar we met de caravan naar toe zijn gegaan.
Op basis van de heldere omschrijving en de mooie foto's zijn we bij de Eriba Touring van Hélène & Frans uitgekomen. De correspondentie verliep daarna vlot en erg plezierig. Een bezichtiging van de caravan ver voordat we op vakantie gingen was zelfs mogelijk.
Bij het ophalen van de caravan heeft een fijn gesprek plaatsgevonden en waren er geen onduidelijkheden meer om te gaan genieten van de vakantie. Het rijden met de caravan ging goed hoewel ik achteraf wel de zijspiegels beter had kunnen monteren omdat ik vanwege de lage ligging van de auto de binnenspiegel weinig zicht had.
Eenmaal op de camping de caravan met al haar mogelijkheden benut. De ordner bood veel info en waar die nog ontbrak reageerden Hélène & Frans bijna onmiddellijk. Vanwege de sterke wind hebben we geen gebruik gemaakt van de luifel, maar de caravan en de voortent waren voldoende om te kunnen genieten van een heerlijke vakantie.
Bij het terugbrengen werd er weer alle tijd genomen om de ervaring te delen.
Kortom, bijzonder vriendelijke eigenaren en een prima caravan voorzien van alle gemakken met een zeer ruime voortent + luifel die borg staan voor een heerlijke vakantie.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met de caravan van Hélène en Frans. De inventaris is super compleet, de ontvangst en uitleg bij het ophalen hebben we als zeer prettig ervaren en de communicatie ging zeer vlot. Frans heeft zelfs na het inleveren van de caravan een vergeten fietssleutel per post opgestuurd. Kortom, wij als nieuwe campeerders hebben de smaak te pakken en komen volgend jaar graag weer terug!

Read more reviews