Tabby

TABBERT W255320 | (5 reviews)

Broek op Langedijk, Netherlands

Features

Length:
6.12 m
Width:
2.32 m
Height:
2.57 m
Year built:
2009
Weight:
1500 kg
Berths:
6
Seats:
6

Description

About the owner

Owner Ruud

Responds within 8 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 67% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (5)

Wij hebben heerlijk genoten van onze vakantie mede dankzij deze zeer complete caravan, de airco werkte perfect zelf bij 37 graden. Met de mover zet je de caravan zo op zijn plek. Ruud bedankt voor de uitleg en het huren van deze prachtige caravan. Gr Matthijs en iris
Hoi Ruud, we hebben een heerlijke vakantie gehad met de caravan. De airco was echt een luxe met 35 graden! We vonden de inventaris en caravan heel compleet. En heel fijn achter de auto liggen. Als jullie doorgaan met verhuren dan willen wij volgend jaar weer huren!
Beste R&J,

Hebben het erg naar de zin gehad in jullie comfortabele caravan. De bedden slapen uitstekend en verder is de caravan van alle gemakken voorzien. Het was even wennen met zo'n gevaarte achter de auto te rijden, maar alles is goed gekomen. Jammer dat we door het slechte weer in het pinksterweekend genoodzaakt waren een paar dagen onze toevlucht te zoeken in onze recreatiewoning in Fryslân. Prettig met jullie kennis gemaakt te hebben en dank voor het gebruik en mogelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Y&I Siegersma.
Hallo Ruud, wij hebben genoten van het comfort van de Tabby. De Tabby is een goed uitgeruste caravan. Erg fijn is het stapelbed en vaste bed. Daarnaast is de inventaris goed gekozen en ruim voldoende aanwezig. Ondanks dat we mede vanwege het fantastisch mooie weer niet veel tijd in de caravan doorgebracht, heeft de Tabby bijgedragen aan een heerlijke korte vakantie. Wij hebben wel een tip. De overdracht en uitleg voor vertrek kan ons inziens efficienter. Dit heeft nu veel tijd gekost.
Hallo Ruud,
Het hele gezin heeft genoten van de compleet uitgeruste caravan. De grote caravan biedt voldoende plaats aan ons gezin van 4 personen en heeft een comfortabele verwarming voor koude avonden en ochtenden.
De 100km/u goedkeuring geldt alleen voor een bijpassende auto: voor onze Octavia was deze combinatie de max. Gelukkig dat we niet ver hoefden te rijden naar onze vakantiebestemming.

Dankjewel dat we gebruik konden maken van de hele complete uitrusting van de Tabbert!