Knusse gepimpte retro caravan

Chateau 320 | (4 reviews)

Peize, Drenthe, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Marieke

Accepts 75% of the requests

Features

Length:
3.20 m
Width:
1.90 m
Height:
2.50 m
Year built:
1979
Tare Mass:
588 kg
Towball Mass:
75 kg
Aggregate Trailer Mass:
800 kg
Brake specification:
Oplooprem
Berths:
3
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party
Policy territory
Netherlands
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

4 Reviews

Genoten in deze prachtige en gezellige caravan! Voelt gelijk als je thuisje! Marieke helpt je goed op weg! Een echte aanrader!
We hebben genoten van onze vakantie met de caravan van Marieke, een supermooie Chateau uit 1979. Een geweldige caravan, voor ons met z'n tweetjes de juiste maat, en zeer gezellig en stijlvol gemaakt van binnen met een leuk behang, lampjes, bekleding. Wij hebben enkel de luifel gebruikt en waren zeer mobiel door de eenvoud. We hebben steeds enkele dagen op een camping gestaan om dan weer door te trekken. Marieke is een buitengewoon vriendelijke en behulpzame host. Ons probleem met de stekker aan onze auto heeft Marieke ter plekke opgelost - en het was geen eenvoudige klus. Superaardig! Wie net als ik fijne herrinneringen heeft aan kamperen vroeger, raad ik zeer aan een keer met de caravan van Marieke op pad te gaan.

Read more reviews