Knaus caravan from 2007: photo 1/7
Knaus caravan from 2007: photo 2/7
Knaus caravan from 2007: photo 3/7
Knaus caravan from 2007: photo 4/7
Knaus caravan from 2007: photo 5/7
Knaus caravan from 2007: photo 6/7
Knaus caravan from 2007: photo 7/7

Degelijke Duitse caravan

Knaus sport 500 | (14 ratings)

Zeewolde, Flevoland, Netherlands

About the owner

Owner Robert

Accepts 82% of requests

Features

Year built:
2007
Berths:
4
Seats:
6

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 26 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €500. The deposit will be returned to you after the rental period.

14 Ratings

François
27/09/2021
We zijn met ons tweeën een week naar Groningen geweest met deze ruime caravan. Hij is totaal ongeveer 7.25 meter lang dus was het voor ons als onervaren caravanners in het begin met rijden even wennen.
Op de twee vaste bedden hebben we prima geslapen. En de rondzit heeft ook een zee van ruimte. De caravan was prima en voorzien van een goed funtionerende mover. In de caravan is eigenlijk alles wat je nodig hebt beschikbaar inclusief een tafel en vier tuinstoelen. Enige verbeterpunt zijn de pannen. Naast een paar (grote) koekepannen zijn alleen twee behoorlijk grote pannen beschikbaar en slechts één had een passend deksel. De kachel en de voortent hebben we niet gebruikt dus daar kunnen we niets over zeggen.
De caravan heeft een fietsendrager voor twee fietsen, maar die heeft geen klembeugels, dus goed vastzetten met een spanband of touw is wel nodig.
Robert en Yasmeen zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Sybren
24/08/2021
We zijn 2 weken weggeweest met de caravan van Robert en Yasmeen. Voor ons de eerste keer met een caravan. Wat een heerlijke caravan, erg ruim, netjes en goed onderhouden. De caravan is compleet met servies, pannen en eigenlijk alles wat je kunt bedenken en nodig hebt op een vakantie, zelfs een kinderstoel en een klein tafeltje voor onze kleine man van 4 jaar. We hebben ook heerlijk geslapen op de zeer comfortabele bedden. Die zijn echt super. We hebben een aantal keer regen gehad maar vanwege de ruim bemeten voortent was dit echt geen probleem, ook het gezin van 4 waar we mee op vakantie waren heeft gretig gebruik gemaakt van de voortent tijdens de regenbuien zonder dat we bij elkaar op de lip moesten gaan zitten. Het contact vooraf, tijdens en na de vakantie met Robert en Yasmeen was geweldig. Zeer snelle reacties op de vragen van ons als onervaren caravanners. Juist vanwege de zeer goede ervaring met Robert en Yasmeen en de caravan zijn we nu al aan het kijken voor onze volgende vakantie met deze caravan. Een lekker vooruitzicht. Hartelijk bedankt voor een geweldige vakantie.

Read more reviews