Daydais

Hobby 400KB | (5 reviews)

Apeldoorn, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Daisy

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 65% of the requests

Features

Length:
5.71 m
Width:
2.20 m
Height:
2.53 m
Year built:
1997
Tare Mass:
940 kg
Towball Mass:
75 kg
Aggregate Trailer Mass:
1350 kg
Brake specification:
Oplooprem
Berths:
4
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

5 Reviews

Wij hebben een TOP vakantie gehad. Mede door de prima onderhouden caravan die van alle gemakken is voorzien. De caravan is uitermate geschikt voor een gezin met 2 kinderen omdat deze is voorzien van een stapelbed aan de achterzijde. De communicatie met Daisy verliep ook prima. Dit was onze eerste ervaring met Camptoo, en kunnen het iedereen aanbevelen.

Groetjes Fam. Blom
Wij zijn 2 weken heerlijk op vakantie geweest in deze hele nette, prima onderhouden en fijne caravan. Volledig uitgerust - alles er op en er aan, inclusief voortent, tafel en stoelen, luifel. Maar ook waslijn, koffiezetter en handige wasmand en bak... Dingen waar je als onervaren kampeerder zoals wij niet aan denkt, maar het zit er allemaal bij. Dus kleren inladen, een paar spelletjes en wat eten en gaan!! Het contact met Daisy was ook erg goed. Ze reageerde snel, was flexibel. We konden zelfs de caravan even bekijken voordat we hem huurden. Super! Een aanrader dus - 5 sterren van ons!

Read more reviews