Roller The Caravan - Vintage Caravan (nieuw 2018)

Roller Team | (4 reviews)

Schoonhoven, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Tariq

Responds within 15 hours
Responds to 75% of the messages
Accepts 33% of the requests

Features

Year built:
1974
Tare Mass:
600 kg
Aggregate Trailer Mass:
750 kg
Brake specification:
Oplooprem
Berths:
2
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party
Policy territory
Netherlands
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

4 Reviews

2500 kilometer probleemloze kilometers met ‘onze’ prachtige Roller Caravan uit 1974. De caravan is volledig gerestaureerd en dat ervaar je. Alles er op en er aan. Top! Op de 5 campings waar we gestaan hebben stond de caravan zo op z’n plek. Eenvoudig ingeparkeerd of met z’n 2-n geduwd in elke mogelijke hoek. Heldere en soepele afspraken gemaakt met de Deveney & Tariq over het ophaal en terugbreng moment. Ook met Camptoo is het duidelijk en plezierig communiceren. Kortom: super vakantie!
Astrid&Jeroen
Super leuk caravannetje, mooi opgeknapt en hip ingericht. Niet al te groot, dus als je lang bent even rekening houden met bedlengte. Leuk en praktisch ingericht keukentje, voorzien van gasfornuis en waterkraan. Ook het contact met de eigenaren liep heel soepel, makkelijk en snel bereikbaar en heel behulpzaam. Kortom we hebben een superleuke vakantie gehad en erg genoten met dit sfeervolle retro caravannetje!

Read more reviews