KIP KOMPAKT MET HEFDAK

Kip Caravans KK 37 | (2 reviews)

Lisse, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Paula

Responds to 20% of the messages
Accepts 78% of the requests

Features

Length:
4.66 m
Width:
1.83 m
Height:
1.85 m
Year built:
1997
Tare Mass:
620 kg
Towball Mass:
75 kg
Aggregate Trailer Mass:
900 kg
Brake specification:
Oplooprem
Berths:
3
Seats:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €250. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

Wij hebben al vroeg in het jaar de Kip Kompakt gereserveerd. Wij werden door kennissen op de site Camptoo.nl gewezen en bij het bestuderen hiervan vonden wij de Kip Kompakt in Lisse. Dit was voor ons erg handig anders ben je toch een dag kwijt met halen en brengen. Dit betekende wel dat we niet de jongste Kip hadden. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden gestopt met kamperen, ook met een Kip Kompakt en vonden het leuk die draad weer op te pakken. Gebaseerd op de ervaring van toen hadden wij wel wat vragen. De gas fles b.v. Is deze in buitenland te vullen of om te ruilen. We gebruikten toen meer gas en geen elektra. Hoe krik je de caravan op om waterpas te stellen. Ook een vraag over het kenteken, heeft de caravan een eigen kenteken of die van de auto. Voor Paula waren deze vragen denk ik vanzelfsprekend en deze werden later na een bezoek en het ophalen van de caravan beantwoord. Het ophalen ging in een goede sfeer en na ondertekenen van een overeenkomst konden we vertrekken. We hebben op het laatste moment besloten om in Nederland te blijven en hebben hier een fijne tijd gehad. Het campingleven is ons goed bevallen. Het terug brengen van de caravan ging ook weer in goede sfeer maar het zou volgens mij verstandig zijn om ook hierbij gezamenlijk een document te ondertekenen waarbij aangegeven wordt of er sprake is van schade ja of nee. Geeft later geen misverstand.
Het was zeer goed de caravan was zeer schoon en netjes ook het ophalen en weer afleveren ging als een zonnetje ook vond ik het fijn dat ik hem eerder met de tijd kon ophalen ik zou jullie bij vrienden en aan raden om jullie caraven te huren gr art