Luxe Holtkamper Kyte XL vouwwagen met kindertent en ingebouwde keuken

Holtkamper KYTE XL | (2 ratings)

Breda, Noord-Brabant, Netherlands

About the owner

Owner Martijn

Accepts 67% of requests

Features

Length:
5.70 m
Width:
7.65 m
Height:
2.10 m
Year built:
2009
Tare weight:
560 kg
Max. weight caravan:
1000 kg
Berths:
4
Seats:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Secure

Insurance

Cover
Compulsory Third Party + Limited hull
Policy territory
Europe
Included

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €500. The deposit will be returned to you after the rental period.

2 Ratings

Wij zijn in juli 2018 voor het eerst met een vouwwagen op vakantie geweest. Voorwaarde was dat het een comfortabele vouwwagen moest zijn waarmee je (vrij) eenvoudig kan trekken. We kwamen uit op een Holtkamper Kyte, en vonden deze om te huren op de site van Camptoo.
Het contact met de verhuurder, Martijn, verliep vlot en prettig. Heel toegankelijk en bereid te helpen en mee te denken. Een week van te voren zijn we al een keer langs gegaan om instructie te krijgen over de vouwwagen en samen opgezet, super fijn en handig. Ook het terugbrengen ging in goed overleg, persoonlijk en vriendelijk.
Het kamperen met deze Holtkamper Kyte is ons zeer goed bevallen, ook al is het een van wat oudere datum, alles zit erop en eraan. Opzetten en opvouwen kan heel vlot als je dat wilt of als het moet (20 min in de regen en je staat en zit droog!). Het opvouwen vergt voor het laatste stukje een beetje kracht en je moet goed opletten dat het allemaal goed op de kar ligt, zodat je de hoes er eenvoudig overheen krijgt. Allemaal goed te doen, zeker met z'n 2-en. Omdat het een Kyte van 2009 is, zijn er wat kleine beschadigingen, goed vastgelegd door verhuurder, maar deze hebben geen enkele invloed op het kamperen en we weten zeker dat hij volledig water dicht is uit ervaring.
De vouwwagen is van alles voorzien, een ruim en comfortabel 2 persoons bed, grote kindertent voor 2 luchtbedden, enorme binnenruimte voor evt slecht weer en zeer grote, knusse en beschermende luifel (zonder stokken op de grond!). De keuken is mooi op hoogte, voorzien van 3-pits gasfornuis, koelkast en heel veel opbergruimte. Ook fijn, je kan hem eenvoudig dichtritsen.
We hebben er een hele fijne vakantie mee gehad met onze 2 kinderen en zijn door deze vakantie overtuigd van vakantie vieren met een vouwwagen. En dan wel een Holtkamper.
Het huren van de Holtkamper Kyte bij Martijn hebben wij als uitstekend ervaren. Allereerst is het een hele fijne tent die van alle gemakken is voorzien. Onze twee kinderen (1 en 3 jaar) hadden ieder een eigen slaapgedeelte en voor onze oudste was een luchtbed incl slaapzak beschikbaar. We hadden zelf ook een prima bed, incl topper op het matras en beddengoed.
De keuken is volledig uitgerust en beschikt over handige en goede pannen. We kunnen niets bedenken wat er in de keuken ontbrak.
Verder dacht Martijn mee en stelde zich flexibel op ten aanzien van het ophalen en brengen van de Holtkamper. Ook heeft hij vooraf de tijd genomen om de tent samen een keer op te zetten en te controleren of alles nog in orde was. Het flesje wijn dat we mee kregen was erg attent.
Al met al hebben we een hele leuke en fijne vakantie gehad, mede doordat de tent van alle gemakken was voorzien. Bedankt Martijn!