Licht en luchtig.

Dethleffs Family 390 | (10 reviews)

Veenendaal, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Ale

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 75% of the requests

Features

Length:
5.13 m
Width:
2.10 m
Height:
2.60 m
Year built:
1997
Tare Mass:
820 kg
Aggregate Trailer Mass:
1000 kg
Brake specification:
oplooprem
Berths:
4
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

10 Reviews

Anderhalf uur voordat ik de gehuurde caravan zou gaan ophalen werd ik gebeld door de verhuurder dat de caravan defect was. Dat geeft wat uitdagingen op dat moment. Door uitstekende support van Camptoo heb ik de zelfde dag nog een vervangende caravan bij Ale op kunnen halen en kon onze vakantie alsnog starten. Ale is super flexibel en begreep ons probleem. Met groot entousiastme heeft Ale mij alles uitgelegd en op weg geholpen, Top. Bedankt Ale! De caravan is natuurlijk niet nieuw, maar alles werkt, is compleet, schoon, goed door Ale onderhouden en gekeurd. De slaapplaats voor de kinderen is te krap voor twee, maar 1 van onze 2 kinderen sliep in een tentje. Voor de rest is de wegligging zeer goed en de mover is wel erg handig. Kortom een prima caravan voor 2 volwassenen en 2 kinderen (met een tentje erbij)
Heb een 7 weken durende rondreis gemaakt door Italie en Frankrijk met de Dethleffs van Ale. Een caravan op leeftijd, die, met hier en daar wat kleine ouderdomsprobleempjes, uitstekend bevallen is. Ligt prima rustig achter de auto, goedwerkende mover, fietsenrek op de dissel en makkelijk op te zetten luifel. Meer dan voldoende spullen ' aan boord' qua huishouden en techniek. Voor solisten en koppels een ideale caravan en dat voor een zeer schappelijke prijs.
Contact met Ale in de voorbereiding en bij het af- en
inleveren verliep vlekkeloos.
Heb nog geen vaste plannen, maar zal zeker bij een volgende kampeer vakantie gebruik willen maken van deze 'Licht en luchtig'.

Read more reviews