Zeer ruime, luxe, complete caravan met o.a. 2 aparte bedden

Hobby 495 UL Excellent | (4 ratings)

Limmen, Noord-Holland, Netherlands

About the owner

Owner Eric

Responds within 3 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 42% of requests

Features

Length:
7.05 m
Width:
2.30 m
Height:
2.50 m
Year built:
2011
Tare weight:
1240 kg
Drawbar load:
75 kg
Max. weight caravan:
1500 kg
Braking system:
oplooprem
Berths:
4
Seats:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flex

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative caravan included, Accomodation costs in case of repairs, Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €500. The deposit will be returned to you after the rental period.

4 Ratings

We hebben een hele goede trip gehad met de caravan van Eric. Het kwam zo uit dat we er een lang weekend op uit konden en ik wilde graag kamperen met een beetje luxe.
Ik zocht een relatief nieuwe caravan en vond de fijne Hobby van Eric. De caravan is luxe en heel erg compleet. We hebben alleen onze kleren en beddengoed meegenomen want meer was niet nodig, echt All-inclusive dus!.
Ook heeft Eric een hele goede handleiding geschreven waarin alle handelingen duidelijk zijn omschreven bij aankomst, verblijf en vertrek.
Eric was heel flexibel met ophalen en terugbrengen van de caravan en we hebben in overleg besloten de caravan al de avond voor vertrek hebben opgehaald.
We zijn vervolgens uit Amsterdam naar Ruinen in Drenthe vertrokken en verbleven op de camping 'Landclub Ruinen'. Een echte aanrader. Super sanitair en veel te doen voor de kinderen. Al met al een fijne trip!
Nadat ik besloten had de maand juni in Makkum door te willen brengen ben ik op zoek gegaan naar een passende caravan met de mogelijkheid van een haal- en breng-service.
Al snel kwam ik op deze mooie Hobby 495ul Easy uit. Het contact met Eric en Esther verliep bijzonder prettig en het plaatsen van de caravan incl. de grote voortent verliep zeer prettig.
Eric gaf goede en duidelijke uitleg over alle zaken die spelen bij het huren van deze caravan en de checklist bij aankomst en vertrek was zeer handig.

Ik heb veel vrienden en familie op bezoek gehad en dankzij deze goed uitgeruste en comfortabele caravan was het geweldig om samen te fietsen en te zeilen vanuit camping de Holle Poarte.

Eric, nogmaals reuze bedankt voor het fijne contact en de mooie tijd die ik heb mogen beleven met jullie fijne caravan.
Met vriendelijke groet,
Frank Spee

Read more reviews