Nette lichtgewicht Eriba Pan Touring, hefdak caravan (langslaper). Mooi, lich...

Eriba Pan | (11 reviews)

Oosterbeek, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Frans

Accepts 100% of the requests

Features

Width:
2.00 m
Height:
2.14 m
Year built:
1993
Tare Mass:
513 kg
Aggregate Trailer Mass:
750 kg
Berths:
2
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

11 Reviews

Heerlijke vakantie ervaring opgedaan met de Ebria caravan van Frans, Een keurig onderhouden, schoon en compleet ingericht caravan, ruim genoeg voor in mijn eentje. Ik kreeg zelfs een vouwfiets mee! Frans heeft ruimschoots de tijd genomen me alles uit te leggen en samen hebben we de caravan nagelopen op eventuele deukjes en dergelijke. De Ebria bleek een rustig volgende reisgenoot op weg naar Frankrijk en Zwitserland. De vakantie had als doel of ik vanwege een aandoening op deze manier toch nog kan gaan kamperen, welnu mijn vouwwagen kan in de verkoop. De proefneming met Ebria is volledig geslaagd.
We zijn alweer een paar dagen terug van twee weken vakantie in Frankrijk met de caravan van Frans.
Het ophalen ging soepel en snel met een duidelijke uitleg van Frans. De caravan is zeer compleet en werkelijk alles wat je nodig hebt is aanwezig. Frans adviseerde ook om ook een grote eclectische koelbox mee te nemen die hij ook nog had. Dat hebben we gedaan en absoluut geen spijt van gehad.
De caravan ligt dankzij de goede stabilisator als een huis achter de auto en voelt heel solide aan. Aangekomen op de plaats van bestemming was het een makkie om deze kleine caravan op z'n plek te zetten, luifel te zetten, stoelen en tafel te installeren en het relaxen kan beginnen.
Mede dankzij de caravan van Frans hebben we een heerlijke vakantie gehad met een goed onderhouden, veilige en vooral leuke caravan en is zeker voor herhaling vatbaar.

Rob en Daphne.

Read more reviews