Hobby 560 KMFE 2014 met Mover en Airco: Prachtige ruime gezinscaravan

Hobby 560 KMFE | (5 reviews)

Emmen, Netherlands

Features

Length:
7.51 m
Width:
2.50 m
Height:
2.63 m
Year built:
2014
Weight:
1750 kg
Berths:
6
Seats:
6

Description

About the owner

Owner Edward En Wendy

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 60% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (5)

Wij hebben de vakantie als top ervaren en mede door de fantastische frisse caravan met een heerlijke airco .
Kortom echt een aanrader..!!
We hebben ondanks het mindere weer een heerlijke vakantie gehad. De caravan was werkelijk van alle gemakken voorzien en nog meer. Alles wat je mogelijk nodig kan hebben was aanwezig. Fantastische service! Een echte aanrader als je zorgeloos op kampeervakantie wil. Je hoeft alleen je kleding in te pakken.
Voor ons familieweekend hebben wij de caravan van Edward en Wendy gehuurd. Wij wilden een ruime caravan, waarin onze kleinzoon zich thuis kon voelen, en zich even kon terugtrekken uit het feestgedruis. Mijn partner heeft een chronische ziekte, ook zij moest lekker kunnen rusten en goed kunnen slapen. De caravan is super compleet uitgerust, keurig onderhouden en voldeed boven verwachting. Wendy en Edward zijn zeer betrokken, geven veel informatie en denken met ons mee. Vooral de persoonlijke aandacht maakt dat we deze caravan graag aanbevelen. De volgende keer maken we absoluut weer gebruik van de caravan van Edward en Wendy.
Alles tot in de puntjes verzorgd. Prachtig mooie caravan. Een extra cadeautje als je deze caravan huurt ! Lieve gastvrije mensen.
Geweldige tijd gehad in deze mooie, zeer complete caravan. De bedden slapen heerlijk en de caravan is van alle gemakken voorzien. De verhuurders zijn superaardig. Er lag een leuke attentie in de - overigens zeer ruime - koelkast. We hebben er erg van genoten. Een aanrader!