Frisse en hippe retrocaravan

BIOD 300 L | (4 reviews)

Winterswijk Miste, Netherlands

Features

Year built:
1982
Weight:
800 kg
Berths:
2
Seats:
4

Description

About the owner

Owner Lucie

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 88% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

Ik heb de leuke retrocaravan mee gehad naar het Lorelei-festival. Veel complimenten gehad, dus een echte blikvanger. In de caravan waren leuke accessoires aanwezig wat het plaatje helemaal af maakte. Het contact met Lucie was erg prettig en alles was prima geregeld.
De caravan van Lucie is ons heel goed bevallen! Het rijden ging prima, zeer stabiel achter onze (middenklasse) auto. Via de telefoon was het technische probleempje ook op te lossen. Alles in de caravan was schoon, netjes en verzorgd. We vonden het wel jammer dat we Lucie niet persoonlijk hebben ontmoet bij het ophalen en weer terugbrengen van de caravan.
Leuke caravan voor een tof festival
De vakantie in de BIOD caravan was fantastisch. De caravan is volledig ingericht, makkelijk te manoeuvreren, licht en gezellig en je staat en vertrekt binnen 10 minuten. Prima bed, we sliepen dwars, groot genoeg, waardoor er nog een zitje overbleef en er ruimte was voor de hondenmand. Uitstekend bevallen. We hadden ook schitterend weer, waardoor we bijna voortdurend buiten verbleven, soms met de luifel uit om wat schaduw te creëren . Een aanrader dus.