Onze Hobby helemaal klaar voor een lekkere vakantie

Hobby On Tour 460DL | (6 reviews)

Purmerend, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jurjan

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 78% of the requests

Features

Length:
6.65 m
Width:
2.20 m
Height:
2.61 m
Year built:
2018
Tare Mass:
1115 kg
Towball Mass:
75 kg
Aggregate Trailer Mass:
1350 kg
Berths:
3
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement caravan included, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

6 Reviews

Het was voor ons de eerste keer met een caravan op vakantie. Gelukkig kregen wij een volledige uitleg van Jurjan. De caravan bleek in nieuwstaat en is makkelijk te rijden op de weg maar ook op de campings die wij bezochten. De bedden liggen heerlijk en de indeling vinden wij heel praktisch. Onze rit naar Spanje bevatte onderweg 3 overnachting campings en daarbij blijkt de "mover" enorm nuttig te zijn. Op plaats van bestemming bleek het opzetten van de eveneens nieuwe voortent, zelfs voor ons als onervaren kampeerders, geen moeilijke klus. Dit had grotendeels te maken door alle informatie en gebruiksaanwijzingen die wij vooraf hebben gekregen maar ook in een bijgeleverde map staan die in de caravan aanwezig is. Jurjan bedankt, je hebt werkelijk aan alles gedacht om er een succes van te maken.
Groet, Ron en Gerda
Goed uitgeruste, goed onderhouden caravan. Vooral zeer geschikt om er met z'n tweeën op uit te trekken. Contact met de eigenaar hebben wij als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader!

Read more reviews