KIP Greyline met stapelbed

Kip Greyline | (8 reviews)

Zalk, Netherlands

Features

Length:
6.20 m
Width:
2.10 m
Height:
2.65 m
Year built:
1995
Weight:
1200 kg
Berths:
4
Seats:
7

Description

About the owner

Owner Mark

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 59% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA
Policy territory
Europe

Reviews (8)

Erg mooi onderhouden en complete kip caravan. Voor ons was het nog een beetje nieuw, dat werd goed opgepakt met een uitgebreide uitleg over het gebruik van caravan en toilet.
Mark erg bedankt, we komen graag nog een keertje jullie caravan huren.
Mark heeft voor ons de caravan gebracht en gehaald. Hij was keurig op tijd en had de caravan al op de plek gezet toen we aankwamen. De zithoek was al veranderd in bedden (zoals wij graag wilden), de droogmolen stond in een mum en de luifel werd door Mark zo opgezet. De uitleg was heel duidelijk en we konden Mark bellen voor vragen (wat niet nodig was door de uitleg).
De caravan was prima in orde en echt superschoon. Een absolute aanrader, ook voor lange(re) mensen.
Nogmaals bedankt Mark!
Beste Mark!
Heel fijn dat we gebruik konden maken van je caravan. Alles super voor elkaar! Mark kwam de caravan brengen en halen en was heel vriendelijk en behulpzaam. De caravan was groter dan ik verwcht had van de plaatjes, mooi schoon en we hebben er heerlijk in kunnen slapen. Er waren ook genoeg spullen aanwezig om te koken en te ontbijten etc.
Helemaal top. Zou hem zo weer reserveren bij een volgende vakantie!
Dankzij Mark was dit voor mij een super fijne eerste huur ervaring! Ik kreeg snel reactie na mijn reserveringsaanvraag en mijn vragen werden duidelijk beantwoord. De mogelijkheid voor het brengen en halen van de caravan was helemaal top! Mark arriveerde al eerder op locatie dan wij en had alles al opgezet toen we aankwamen! Alle benodigheden voor een fijne campeerervaring zijn in de caravan aanwezig en de caravan zelf ziet er netjes en verzorgd uit. Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt Mark!
Dit was onze eerste ervaring met een wat grotere (4-persoons) caravan,We hebben 6 dagen lang veel plezier gehad van de Kip-caravan; alles erop en eraan, goed en netjes opgeleverd; super! Een heel prettig contact voor, tijdens en ná de huurperiode met Mark. Voor extra uitleg konden we meteen te rade gaan.
Zeker een aanrader voor wie met deze caravan een aantal dagen op pad wil. Nogmaals bedankt, Mark!
Pauline & Ton
Alles was echt goed. Ten eerste caravan was groter dan ik had verwacht maar dat even leuker was. Ten tweede alles was schoon. Mark was super vriendelijk en alles ging makkelijk. Hij heeft mij met verschillende auto-stekker ook geholpen. Ik kan graag zijn caravan aanbevelen.
De caravan is uitermate geschikt voor een zeer ontspannen vakantie of weekend weg. Het bed is ook voor langere mensen erg goed. Ik ben zelf 1 meter 93 en heb heerlijk geslapen. Verder is de caravan makkelijk te rijden en is hij van alle gemakken voorzien. De vier stopcontacten maken het opladen van meerdere telefoons tegelijk geen probleem. Ook de luifel is eenvoudig en snel op te zetten. Het contact met Mark was erg prettig en hij legt rustig uit hoe alles werkt zodat je binnen een kwartier helemaal gesetteld bent als je op de camping aankomt. Alles bij elkaar hebben we een erg leuk weekend gehad en kan ik de caravan maar zeker ook de verhuurder van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet

Christiaan
Het huren van je caravan is prima bevallen. Keurig op de afgesproken tijd gebracht en weer opgehaald. Alles naar tevredenheid afgehandeld