Campeer in retrosfeer!

Constructum Coral | (8 reviews)

Haarlem, Netherlands

Features

Length:
4.00 m
Width:
2.00 m
Height:
2.10 m
Year built:
1969
Weight:
600 kg
Berths:
4
Seats:
8

Description

About the owner

Owner Heidi

Responds within 21 hours
Responds to 50% of the messages
Accepts 75% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 32 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA
Policy territory
Europe

Reviews (8)

We hebben een heerlijk kampeerweekend gehad. De caravan is fantastisch. Alles erop en eraan en ze is ook gewoon supermooi om te zien
Het was voor ons jaren geleden dat we op een camping hebben gestaan en het beviel ons uitstekend. En dan ook nog eens met zo'n leuke retro caravan waar iedereen blijkbaar heel erg blij van wordt. Aan aandacht geen gebrek! Het contact met Heidi verliep prettig en we kregen op onze (beginners)vragen vrijwel direct een reactie. De caravan zelf erg compleet dus je hoeft in principe alleen wat kleding en eten mee te nemen. Keukengerei, kussens, dekens, buitentafel met bank, voortent, luifel, spelletjes, gasfles, wasbakje/zeep/spons etc. Het is allemaal aanwezig. Er stonden zelfs een paar flesjes bier en wijn in de koelkast. Het enige wat we onderweg hebben gekocht waren twee klapstoeltjes voor buiten. Omdat de caravan al redelijk op leeftijd is zit er wel af een toe een schroefje of iets dergelijks los, maar dat was voor ons geen probleem. Kortom, een geslaagde vakantie en we kijken uit naar een volgende keer!
De caravan is heerlijk om je vakantie in te vieren. Van binnen is hij echt supergezellig en alles is aanwezig. Vanwege het slechte weer hebben we ook de voortent gebruikt en dat was echt ideaal. Ik zou de caravan echt aan iedereen aanbevelen!
Hoi,
Enorm veel plezier met de caravan gehad,erg veel mensen op de camping waren erg gecharmeerd ervan,
Een aanrader om deze caravan te huren, zeer compleet.
Dit was mijn eerste kennismaking met Camptoo en Heidi. Allebei super! Wat een leuke en spontane ontvangst bij het ophalen van de caravan. We hebben veel bekijks gehad met de retro-caravan. Aan alles was gedacht. Van luifel, zitje, caravanspiegels tot aan een mini-sjoelbak. Heidi en Erik hadden zelfs voor mijn verjaardag een verrassing in de koelkast én persoonlijke kaart achtergelaten. Zo attent! Het was jammer om weer afscheid te moeten nemen. Bedankt Heidi!!!
Wij hebben met onze twee kindjes een heerlijk weekendje op de camping gestaan met deze gezellige caravan. De inrichting is heel compleet met veel extra's en een sfeervolle retro look. Je kunt zien dat de caravan al een heel leven heeft gehad, hier en daar rammelt er wat, maar hij is duidelijk goed onderhouden en alles functioneert naar behoren. Deze caravan is niet flitsend en modern, maar sfeervol en heel gemakkelijk. Precies wat we zochten. Ook de communicatie en het ontvangst was zeer flexibel en hartelijk. We gaan er zeker nog een keer mee op pad!
Wat een super caravan en verhuurder. Communicatie was leuk en goed. Heidi was flexibel met ophalen en brengen. De caravan is echt heel leuk en zeer compleet (ons bed was zelfs al opgemaakt ;-) Het is te zien dat Heidi het erg leuk vindt om deze leuke caravan ervaring met anderen te delen.
..wees er van bewust dat je met deze caravan complimenten en duimpjes omhoog zult krijgen!
We hebben de caravan gehuurd voor een weekje camperen in Nederland. En dat is ons erg goed bevallen. Ondanks dat het uiteraard een iets oudere caravan is, werkt alles helemaal naar behoren. Je voelt je meteen weer even in de jaren 70. Hij is verder helemaal compleet (incl luifel en voortent). Je kunt er zo in weg. Zeker de bijgeleverde camping tafelset voor 4-6 personen is erg fijn. En je kan zien dat Heidi echt veel moeite doet om ook de bijgeleverde campingspullen in dezelfde jaren 70/retrostijl te zoeken. Super leuk. Ook het contact met Heidi en Eric is ons erg goed bevallen. Snel reactie op mails, flexibel qua ophalen en terugbrengen en altijd vriendelijk. Deze lieve, mooie caravan huren is zeker voor herhaling vatbaar.