Nette Knaus 395TK

Knaus 8304 | (2 ratings)

Sint Jansklooster, Overijssel, Netherlands

About the owner

Owner Niels

Responds within 1 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 60% of requests

Features

Length:
3.95 m
Width:
2.09 m
Year built:
1995
Tare weight:
732 kg
Max. weight caravan:
1000 kg
Braking system:
Oplooprem
Berths:
4
Seats:
6

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 21 years

2 Ratings

Caravan was prima onderhouden, huurprijs was redelijk en contact met Niels en Jacquelien was gemoedelijk en prettig. We mochten bijvoorbeeld voor onze baby hun badje met staander lenen.

Verder nette en aardig goed uitgeruste caravan, met o.a. kampeertafel, klapstoelen, ”vuilnisbak” (dus geen stank uit losse zak!) en droogrek (inclusief knijpers).

Helaas geen kookgerei, wat we wel verwachtten vanwege de aanwezige pannen, pannenlappen, bestek en servies. Niels heeft aangegeven hierover na te zullen denken. Dekens/dekbedden en kussens (met of zonder beddengoed) zouden ook een idee zijn voor de toekomst. En, wie weet, een klein tafeltje om ook buiten de tent comfortabel te kunnen eten.

Tweepersoonsbed sliep verrassend goed, en alle aanwezige uitrusting werkte naar tevredenheid. Toilet was erg prettig, vooral ’s nachts. Caravan stond verder stabiel, zonder gekraak als je erdoor liep.

Dit was onze eerste ervaring met een gehuurde caravan, met Camptoo en dus uiteraard ook met Niels en Jacquelien, en die is ons erg goed bevallen!
Bij het ophalen van de caravan werden we hartelijk ontvangen door Niels en zijn vrouw. Ze waren zeer behulpzaam en gaven duidelijke uitleg over de caravan. Onze fietsendrager konden we niet meer meenemen en deze mochten we bij Niels achterlaten.
De week met de caravan is ons zeer goed bevallen. De uitrusting van de caravan was compleet en alles zag er erg netjes en verzorgd uit.
Kortom, een aanrader.