Roadtripcaravan Eifelland Knaus 450 uit 1977

Knaus KNAUS 450 | (4 reviews)

Groenekan, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Annelies

Features

Length:
4.50 m
Width:
2.10 m
Height:
2.40 m
Year built:
1977
Tare Mass:
735 kg
Aggregate Trailer Mass:
900 kg
Berths:
4
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Replacement caravan included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

4 Reviews

Voor de eerste keer op vakantie met de caravan, met een kleine baby van 3 maanden! Die Klaus is er perfect voor! Alles wat je op de camping nodig zou kunnen hebben heeft Klaus bij zich. Een overkapping, tafels en stoelen voor buiten, een bbq etcetc. Ook voor binnen is aan alles gedacht. Kleren mee, aanhaken die Klaus en gaan maar! Klaus zijn eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en helpen je met van alles.
Helmut is een erg fijne, gezellige en kneuterige reisgenoot. Nog nooit met en caravan gereden, maar na een paar kilometer waren we er al aan gewend. We hebben met z'n vieren (2 ouders met 2 kleine kinderen) een heerlijke vakantie in Italië gehad. En de verhuurders stonden voor kleine en grotere vragen direct voor ons klaar. Fantastisch. Zoek je een caravan? Huur Helmut!

Read more reviews