Pan +hefdak, voortent, 195cm bed 450kg B rijbewijs, cpl inger. Geen tol!

Eriba Pan Pan | (3 reviews)

Heerhugowaard, Netherlands

Features

Year built:
1985
Berths:
3
Seats:
6

Description

About the owner

Owner Piet

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 86% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Reviews (3)

Piet is een vriendelijke man en erg behulpzaam. Alles wat we vroegen werd ook geregeld. De caravan was behoorlijk op leeftijd en de huurprijs is erg goedkoop. Helaas vertoonde de caravan toch wel een aantal onverwachte gebreken. Gelukkig konden we het meeste oplossen en de kosten die we hiervoor moesten maken werden probleemloos vergoed. We hebben Piet geadviseerd om een aantal zaken te verbeteren. Hij heeft toegezegd dit te doen. Al met al hebben we toch een goede vakantie gehad.
Het contact met Piet verliep erg prettig en soepel. De Eriba is een handig formaat om mee te rijden wanneer je nog nooit met een caravan hebt gereden. Het is echter wel een oude caravan, maar het idee kamperen met een caravan hebben wij wel ervaren als positief.
We hebben 5 heerlijke weken gehad. De caravan is heel makkelijk in gebruik en tijdens het rijden ondervind je geen weerstand of ongemakken. We hadden wel meer uitleg nodig toen we de caravan ophaalden. Piet was zelf niet aanwezig, dat was jammer.
De caravan is 35 jaar oud en dat is op sommige punten wel te zien en te merken. Maar we wisten dat het een oud dametje was!
De bijgeleverde voortent hebben we thuis gelaten, we hebben een luifel van een buur geleend, de tent leek ons te ingewikkeld om steeds op te zetten.
Maar we zouden de caravan zo weer huren.
Fijn gehad!