Pimped modern TECaravan

TE 373 | Eindhoven, Netherlands | (6 reviews)


sleeps 3

1978

Touring caravan
from 35 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
4.88 m
Width:
1.96 m
Year built:
1978
Weight:
850 kg
Berths:
3
Seats:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
4 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (6)

We hebben met de caravan van Astrid een heerlijk paar dagen gehad. Zeer compleet, schoon en compact. Een fijne ervaring voor ons (onervaren) kampeerders. Fijn en snel contact, flexibele opstelling. Voor herhaling vatbaar!
Wij hebben met onze dochter van 5 een enorm leuke vakantie gehad in Bretagne met Astrid's gepimpte caravan! We waren geheel onervaren wat betreft echt kamperen, maar dankzij de duidelijke omschrijving van hoe alles werkt, is dat geen enkel probleem geweest. Daarnaast is de caravan prachtig opgeknapt, heel compleet en hoef je echt alleen maar kleding, beddengoed en handdoeken mee te nemen.

Erg fijn vonden wij de ruime voortent, het espressoapparaat en natuurlijk de platenspeler.
Voor onze kleine meid was het één groot avontuur.

Tot slot wil ik nog vermelden dat het contact met Astrid echt heel prettig was. Geen vraag was teveel, ook niet toen we tijdens de vakantie nog iets wilden weten. Echt heel fijn!

Wij raden deze caravan echt van harte aan!
Hoi Astrid ,ik heb het leuk gehad met jou caravan .
We leefde wel veel buiten dat was wel fijn,want voor drie volwassen personen vond ik het te krap
Maar alles was er niks ontbrak .
Super bedankt en de service voor wegbrengen en ophalen was geweldig leuke caravan zeker voor twee volwassen en een kind
Gr Plonie
Ieder jaar gaan we met een grote vriendengroep kamperen, maar i.v.m. onze kleine jongen van bijna 1, voor ons dit jaat voor het eerst met caravan. Wat was het een succes!! Los van het tropische weer, was het dé ideale oplossing om hoog en droog te liggen. De slaapplaatsen waren snel gekozen. Het campingbed op de planken van het 2 pers. bed met mama op de toppers erlangs. Papa lag op het 1 pers gedeelte. We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad op de knusse en complete caravan. De liefde en aandacht die erin is gestoken straalt er vanaf. Aan de omschrijving is niets gelogen ALLES is aanwezig en zelfs de koffie was aangevuld. Iedere stap voor het opzetten is beschreven in een map en geldt ook voor de aanwezigheid van alle spullen.
We hebben een onwijs aangenaam contact gehad met Astrid en Reinier! Wat een leuk stel. Je kunt alles overleggen en bespreken en we hebben van te voren een prettige kijkdag gehad met een eerste ontmoeting. Wij kunnen niet anders zeggen dan TOP! We raden iedereen deze caravan aan. Wij gaan hem volgend jaar weer huren.
Fam. Merz
Het begon al met de buitengewoon hartelijke manier van communiceren met Astrid; we hadden toch wel wat vragen natuurlijk... Niets was teveel. We wisten op dat moment al dat alles goed zou komen. Dit werd bevestigd toen we de caravan gingen ophalen door de ontvangst. Caravan stond klaar, alles fris en schoon, en wederom de warme hartelijkheid en een goede uitleg. Dus en route naar België. Caravan is technisch perfect in orde en wat je kon bedenken dat je wellicht nodig zou hebben; het is gewoon aan boord en werkt goed. Kortom: Heerlijk genoten als eerste huurders van het seizoen en dus zeker voor herhaling vatbaar! Astrid bedankt!
De caravan van Astrid was in alle opzichten top! Klein maar fijn.
Hij ziet er leuk uit, is compleet uitgerust (die toppers op het slaapgedeelte, zorgen voor een prima nachtrust) Onze zoon van 16 is echt te groot om in het 1 persoonsbedje te kruipen maar voor jongere kinderen prima.
Van de beschrijving voor het opzetten van de voortent, tot de duidelijke plattegrond van de indeling van alle spullen; aan alles is gedacht. Fijne stoelen, genoeg servies, verlengsnoeren, vrolijke snoer met lichtjes voor aan de voortent en gezellige tafelkleedjes. We hebben nergens op mis gepakt.
Het contact met Astrid over het halen en brengen van de caravan liep soepel.
Kortom, een fijne caravan waar we zeker weer aan denken bij een volgende vakantie.