Constructam The Blue Lady

Constructam C 190/A | (6 reviews)

Hulshorst, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Marloes

Responds within 4 hours
Responds to 86% of the messages
Accepts 100% of the requests

Features

Length:
5.54 m
Width:
2.17 m
Height:
2.08 m
Year built:
1979
Tare Mass:
730 kg
Towball Mass:
50 kg
Aggregate Trailer Mass:
900 kg
Brake specification:
oplooprem
Berths:
4
Seats:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 21 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Policy territory
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

6 Reviews

Wij hebben twee weken rond getrokken langs de Nederlandse Staatsbosbeheer campings van Overijssel, Drenthe en Gelderland met de Blue Lady. Voor ons was het de eerste keer met een caravan op stap en als zodanig een experiment. Via de website van Camptoo hadden we niet lang nodig om de juiste selectie van onze wensen in te vullen. Een mooie oude carvan, niet te zwaar en waar de hond mee mocht. We kunnen zeggen dat het experiment absoluut is geslaagd. De Blue Lady is vooral een praktische caravan, alle basis zaken zijn aanwezig, het tweepersoonsbed heeft een goed stevig matras waar een rugpatient die ik ben uitgerust uit opstaat. Er is veel bergruimte, de kookvoorzieningen zijn niet overdadig maar zeker voldoende.
Wat natuurlijk een absolute plus is, is het uiterlijk van de Costructam. Een beetje vintage maar nog steeds een prachtige vormgeving met de ronde ramen in het zitgedeelte. We hadden ook veel bekijks en zijn meerdere malen enthousiast aangesproken onderweg. Ook het rijgedrag was prima, de caravan gedroeg zich stabiel achter de auto en dat voelde na een dag ook voor mij helemaal ok. Voor herhaling vatbaar dus dat experiment van ons en dan wel weer met de Blue Lady.

Gerard en Luca met de teckel Gijs.
alleen maar lof voor zowel de verhuurder als the blue lady! The blue lady werd al snel liefkozend 'het dotje van de camping' genoemd. communicatie met verhuurder was laagdrempelig, helder en vlot. De uitrusting meer dan compleet en het bed lag heerlijk.

Read more reviews