KIP 3 caravan met hefdak

Kip Caravans 37EKV | (8 reviews)

Sappemeer, Groningen, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Kees

Accepts 100% of the requests

Features

Length:
4.23 m
Width:
1.83 m
Height:
2.13 m
Year built:
2001
Tare Mass:
680 kg
Towball Mass:
75 kg
Aggregate Trailer Mass:
950 kg
Brake specification:
oplooprem
Berths:
2
Seats:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

8 Reviews

Onze rondreis en Normandie en Bretagne is ons zeer goed bevallen met de KIP Kompakt. Fijne caravan om in te verblijven en aangenaam achter de auto. In de voorbereiding was de begeleiding van Camptoo erg prettig. Verder niets dan lof over de begeleiding van Kees en z'n vrouw, zowel in de voorbereiding als tijdens de reis. In de caravan niet alleen de noodzakelijke inventaris maar ook zaken zoals koffiezetter, waterkoker, ventilatorkachel, stroomkabels met verloopstekkers, campingtafels, luxe klapstoelen, parasol, praktische luifel, boordaccu, diverse usb-punten om mobieltjes op te laden. Kortom zeer kompleet en praktisch. Het enige wat je mee hoeft te nemen is beddegoed en kleding om een gelaagde vakantie te hebben. Als de KIPqua indeling je voldoet kan ik deze caravan en het huren bij Kees aanbevelen.
Het is zeer goed bevallen. Prettig contact met de verhuurder. De caravan is compleet uitgerust en goed onderhouden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Read more reviews