Compacte camper

Mercedes-Benz 308 D-KA | (3 reviews)

Lijnden, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Els

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 65% of the requests

Features

Year built:
1998
Tare Mass:
2460 kg
Gross Vehicle Mass:
3200 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €250.

3 Reviews

We zijn 1 week samen naar Normandië geweest met deze fijn rijdende compacte camper, prima stoelen voor een langere rit, groot genoeg voor met z'n tweeën.
Voorzien van alle gemakken, voor het vertrek duidelijke uitleg gekregen van Els, vriendelijke eigenaar en prettig in het contact
Wij hebben een paar dagen met het gezin in deze camper doorgebracht en dat is goed bevallen. Els was zeer behulpzaam in het hele proces van begin tot eind. Ze dacht goed mee en bood ons de mogelijkheid om de camper van tevoren te bekijken. De camper is volledig uitgerust en Els heeft aan alles gedacht, van tuinstoelen, tot een gezelschapsspel. En alles heeft zijn plekje. Zo hoef je alleen je eigen spullen en beddengoed nog maar mee te nemen! De zithoek was net opnieuw bekleed en zag er heel goed uit.

Wat, naast een goede uitleg over wat waar ligt en hoe het rijden werkt, wel zou hebben geholpen, was meer uitleg over de 'camper-specifieke' zaken, zoals verwarming en knoppen waar je niet aan moet komen, dan hadden we kunnen voorkomen dat de accu leeg raakte en we opgestart moesten worden bij vertrek ;)

Read more reviews