Fine safe family motorhome

Fiat 230 | 's-Hertogenbosch, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 5

2002

Alcove motorhome
from 106 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Year built:
2002
Weight:
2430 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (5)

Leuke camper om het camperleven een eerste keer te beleven. Eigenaar neemt alle tijd om de camper goed uit te leggen, ook zeer flexibel in ophalen en brengen. Zeer redelijk en billijk met mogelijke schade etc, een aanrader dus!
De reis met de camper is top verlopen, contact met Dirk was soepel en relaxed alle vragen netjes beantwoord. Al met al een hele goede ervaring!
Met het huren van de camper van Dirk ging voor ons een lang gekoesterde droom in vervulling. De camper heeft ons gezin (2 volwassenen en 3 kids) ongeveer 4000 km veilig vervoerd door Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Alles was aanwezig en de camper was top. Zelfs bij minder weer had iedereen het naar zijn zij. De afstemming met Dirk verliep soepel en prettig. Zeker een aanrader !!!
Leuke vakantie gehad in Dirk zijn Camper. De camper rijdt en was eenmaal op locatie van alle gemakken voorzien. Afstemming met Drik verliep erg snel en flexibel.
We hebben een fijne vakantie gehad , groot genoeg voor ons tweeën .De onderhandeling samen met Dirk is zeer goed verlopen . Een aanrader dus .