Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984 Fiat 280 camper from 1984

Wilfred spacious motorhome

Fiat 280 | Purmerend, Netherlands | (8 reviews)


sleeps 4

1984

Alcove motorhome
from 73 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
169 persons viewed Roald's camper
in the past two weeks

Description

Features

Year built:
1984
Weight:
2150 kg
Km free per week:
1000
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
7 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (8)

Wat een topcamper! Voor ons de 1e keer, eigenlijk om te proberen maar we zijn verliefd; op de camper, op Camptoo en stiekem ook een beetje op de service van Roald en Matthijs! Het is een oudje, een retro-camper maar alles is aanwezig en doet het. Het rijden is een avontuur, halen en brengen is goed geregeld. Instappen en wegrijden voor een heerlijke vakantie...
Wat hebben wij een heerlijke week gehad!! De camper die wij van Roald en zijn broer hebben gehuurd konden wij eerder op de dag ophalen dan normale ophaaltijd. Dat was fijn.
De overdracht was ontspannen en prettig. De camper bleek super compleet. Serviesgoed, perfecte pannenset, bbq, tuinstoelen etc alles in orde. Met 3 volwassenen en 1 kind was t prima vertoeven in de camper.
Helaas hadden wij op de eerste dag een ongelukje met de camper. Echter de eigenaren waren super ontspannen met betrekking tot de afhandeling ervan.
Dat was een opluchting.
Onze week in de camper was fijn en knus. Onze dochter vond t slapen super leuk in het huisje op wielen en was verdrietig toen wij weer naar huis gingen.
Ook het terug brengen van de camper was ontspannen.
Wij zouden de camper zo nogmaals huren!
Onze eerste keer met een camper weg was een groot succes. We hebben het echt leuk gehad.
Voor herhaling vatbaar. Zeker met deze camper!

Isabel


Deze camper is heel fijn, ruim en van alle gemakken voorzien en ziet er heel leuk en gezellig uit. Wij hebben genoten en lenen hem graag nog een keer. Het contact met Roald verliep heel fijn en relaxt. Al met al wat ons betreft een absolute aanrader.
Een geweldige ervaring met deze sfeervolle knusse camper. Met 4 kleine kinderen en ikzelf een weekend op een camping in het bos gestaan. Van alle gemakken voorzien. En de haal en breng service voor een vriendelijk bedrag maakte het gemak compleet! Vriendelijke geduldige uitleg van Matthijs. En vlotte reacties op m'n berichten: een aanrader!
Samen met mijn schoonvader de camper van Roald voor een (lang) weekend gehuurd. De super service van Roald begon er al mee dat hij de camper zonder extra kosten bij mij thuis bracht. Verder alle uitleg gehad die nodig is aangezien ik geen ervaring heb met kamperen en/of campers. Vervolgens met de camper op pad gegaan en dat ging ook probleemloos. Lekker met een gangetje van max 100km per uur (harder moet je niet willen met zo'n camper!) richting België gereden. Heerlijk geslapen in de camper, de matrassen zijn prima. Inleveren ging ook weer heel soepel. Samen de camper gecheckt en dat was het. Krijg ik een dag later een mail van Roald dat er nog een paar hardloop schoenen vergeten te zijn, die komen dus ook wel weer bij mij terecht ;-).
Kortom heerlijk weekend gehad in een fijne camper.

Groet,
Kees
Betrouwbare auto. Rijdt niet snel maar is degelijk. De camper is goed voorzien en alles wat we mee wilden kon mee, zeker ook door de koffer op het dak. Vakantie met deze camper is zeer goed bevallen!
Een weekendje weg met mijn meisje

Op dezelfde dag gaan zoeken naar een camper, en deze sprong erbovenuit door hoe fijn gezellig die eruit zag. Kon dezelfde dag de camper al ophalen en de twee broers zijn van die schaarse mensen, die je hoopt altijd tegen te komen. Net als de bediening van een restaurant, zetten ze de toon voor de reis en dat was gelijk goed en positief. Was een lampje stuk en via de whatsapp gelijk opgelost, alles mocht alsof je het van een familielid had geleend en zo hoop ik nog vaker mini vakanties mee te maken, Groet Jeroen
Geweldig de vriendelijke en hartelijke ontvangst.
De camper was zo dan belooft.
Voor herhaling vatbaar.
Bedankt Roald en broer

How it works

Similar campers