Wilfred ruime camper

Fiat 280 | (9 reviews)

Purmerend, Netherlands

Features

Year built:
1984
Weight:
2150 kg
Km free:
1000
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Roald

Responds within 8 hours
Responds to 91% of the messages
Accepts 49% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (9)

Wij hebben een top vakantie gehad! Onze eerste keer met een camper weg en we zijn er helemaal weg van. Voor ons nog vele camper tripjes in de toekomst en waarschijnlijk ook met de camper van Roald. Wij wilde expres een wat oudere camper voor de ervaring en dat is gelukt! Camper heeft alles wat je nodig hebt. Verwacht geen snelheidsmonster maar hij heeft ons niet in de steek gelaten! Thanks Roald voor deze super ervaring
Wat een topcamper! Voor ons de 1e keer, eigenlijk om te proberen maar we zijn verliefd; op de camper, op Camptoo en stiekem ook een beetje op de service van Roald en Matthijs! Het is een oudje, een retro-camper maar alles is aanwezig en doet het. Het rijden is een avontuur, halen en brengen is goed geregeld. Instappen en wegrijden voor een heerlijke vakantie...
Wat hebben wij een heerlijke week gehad!! De camper die wij van Roald en zijn broer hebben gehuurd konden wij eerder op de dag ophalen dan normale ophaaltijd. Dat was fijn.
De overdracht was ontspannen en prettig. De camper bleek super compleet. Serviesgoed, perfecte pannenset, bbq, tuinstoelen etc alles in orde. Met 3 volwassenen en 1 kind was t prima vertoeven in de camper.
Helaas hadden wij op de eerste dag een ongelukje met de camper. Echter de eigenaren waren super ontspannen met betrekking tot de afhandeling ervan.
Dat was een opluchting.
Onze week in de camper was fijn en knus. Onze dochter vond t slapen super leuk in het huisje op wielen en was verdrietig toen wij weer naar huis gingen.
Ook het terug brengen van de camper was ontspannen.
Wij zouden de camper zo nogmaals huren!
Onze eerste keer met een camper weg was een groot succes. We hebben het echt leuk gehad.
Voor herhaling vatbaar. Zeker met deze camper!

Isabel


Deze camper is heel fijn, ruim en van alle gemakken voorzien en ziet er heel leuk en gezellig uit. Wij hebben genoten en lenen hem graag nog een keer. Het contact met Roald verliep heel fijn en relaxt. Al met al wat ons betreft een absolute aanrader.
Een geweldige ervaring met deze sfeervolle knusse camper. Met 4 kleine kinderen en ikzelf een weekend op een camping in het bos gestaan. Van alle gemakken voorzien. En de haal en breng service voor een vriendelijk bedrag maakte het gemak compleet! Vriendelijke geduldige uitleg van Matthijs. En vlotte reacties op m'n berichten: een aanrader!
Samen met mijn schoonvader de camper van Roald voor een (lang) weekend gehuurd. De super service van Roald begon er al mee dat hij de camper zonder extra kosten bij mij thuis bracht. Verder alle uitleg gehad die nodig is aangezien ik geen ervaring heb met kamperen en/of campers. Vervolgens met de camper op pad gegaan en dat ging ook probleemloos. Lekker met een gangetje van max 100km per uur (harder moet je niet willen met zo'n camper!) richting België gereden. Heerlijk geslapen in de camper, de matrassen zijn prima. Inleveren ging ook weer heel soepel. Samen de camper gecheckt en dat was het. Krijg ik een dag later een mail van Roald dat er nog een paar hardloop schoenen vergeten te zijn, die komen dus ook wel weer bij mij terecht ;-).
Kortom heerlijk weekend gehad in een fijne camper.

Groet,
Kees
Betrouwbare auto. Rijdt niet snel maar is degelijk. De camper is goed voorzien en alles wat we mee wilden kon mee, zeker ook door de koffer op het dak. Vakantie met deze camper is zeer goed bevallen!
Een weekendje weg met mijn meisje

Op dezelfde dag gaan zoeken naar een camper, en deze sprong erbovenuit door hoe fijn gezellig die eruit zag. Kon dezelfde dag de camper al ophalen en de twee broers zijn van die schaarse mensen, die je hoopt altijd tegen te komen. Net als de bediening van een restaurant, zetten ze de toon voor de reis en dat was gelijk goed en positief. Was een lampje stuk en via de whatsapp gelijk opgelost, alles mocht alsof je het van een familielid had geleend en zo hoop ik nog vaker mini vakanties mee te maken, Groet Jeroen
Geweldig de vriendelijke en hartelijke ontvangst.
De camper was zo dan belooft.
Voor herhaling vatbaar.
Bedankt Roald en broer