Luxe Familie Camper - Knaus SKY WAVE 700 - vakantie klaar!

Knaus Sky Wave 700 MX | (4 reviews)

Zevenhuizen, Netherlands

Features

Length:
7.47 m
Width:
2.32 m
Height:
2.80 m
Year built:
2014
Weight:
2960 kg
Km free:
1750
Engine:
Ducato 2.3 M-Jet
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Anne

Accepts 100% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

mooie en luxe camper, keurig netjes afgeleverd, heel schoon en compleet allemaal. De camper heeft voldoende vermogen en is ook nog eens vrij zuinig. Wij zijn er mee door Noorwegen geweest en zelfs de kachel is daar vrij veel aan geweest, we kunnen melden dat deze prima werkt!

Al met al een hele geslaagde reis en camper.
We hebben een heerlijke vakantie gehad met deze mooie camper. De inventaris is heel uitgebreid aanwezig; niet alleen prima stoelen om buiten te zitten, maar ook de hee keukeninventaris is zeer compleet.
Fijn is ook dat je makkelijk kunt regelen dat de camper gebracht wordt. Kortom een aanrader, deze mooie camper!
Heerlijke reis met een heerlijke camper.... deze camper is werkelijk van alle gemakken voorzien en een fijne reisgenoot. Het rijden is een genot en eenmaal op de camping is het ook je beste vriend. Ook spullen als tafel en stoelen zijn tip top in orde. Ivm ophalen en weer terugbrengen verlies je natuurlijk effectief wel wat op je vakantie. Dat zou ik volgende keer anders doen, door direct spullen mee te nemen en ter plekke de camper inladen en de reis te laten beginnen. De auto kun je achterlaten ook dat is prima in orde. Aanrader!!!
Wij hebben een fantastische vakantie gehad met deze camper. Camper was bijna perfect. Goed vermogen in de bergen. Klein minpuntje is dat we de blokken miste waarmee je de camper horizontaal kan plaatsen. Daarnaast is de garage maar uitgerust met 1 deur, waardoor elke keer alles eruit moet, voordat je bij de achterste spullen kunt!