Geniet tijdens je vakantie van onze zelfvoorzienende camper met eigen Keuken,...

Renault Knaus | (5 ratings)

Kesteren, Gelderland, Netherlands

About the owner

Owner Ron

Responds within 11 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 94% of requests

Features

Length:
6.33 m
Width:
2.30 m
Height:
2.70 m
Year built:
2005
Tare weight:
2933 kg
Max. weight motorhome:
3500 kg
km's included p/w:
1500 km
Engine:
2.5 JDI
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 26 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Insurance for passengers, Transport costs to garage and alternative accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,500. The deposit will be returned to you after the rental period.

5 Ratings

Hai Ron, wat hebben wij een goed contact gehad ivm huren van je camper. Uitleg zoals het hoort. Top idee van je, om een filmpje te maken van uitleg: in en aan de camper. Zouden meerdere kunnen doen. En niet te vergeten vóór de vakantie het filmpje naar ons te sturen, zodat wij rustig thuis alles konden bekijken, hoe alles werkt. Wat een geweldig idee! En wat hebben wij genoten van je camper...daarvoor onze dank. Ivm Corona niet naar Frankrijk geweest, maar heerlijk genoten in Luxemburg /Duitsland en Nederland van “ons huisje”
Dank je wel! Groetjes Piet en Astrid. (En wie weet volgend jaar)
Na 20 jaar met de caravan in heel Europa te hebben gekampeerd was het nu tijd voor een andere invulling van onze vakanties. onafhankelijk, ontdekkend, avontuur en gemak waren onlosmakelijk verbonden met het reizen in een camper.. zei men.. en daar is niets aan gelogen. In de afgelopen 2 weken hebben wij ervaren en enorm genoten van de prachtige camper van Ron en Arjan. Deze mooie knaus was van alle gemakken voorzien, heerlijk schoon en fris, v.v. Douche, toilet, warm en koud water, airco. Genoeg om geheel zelfvoorzienend en onafhankelijk van andere faciliteiten op vakantie te gaan. Wat weer heel handig en verstandig is in deze Corona tijd! Kortom wij zijn om! We blijven voorlopig huren bij Camptoo om op een later moment ook een camper aan te schaffen... kortom een aanrader deze camper van Ron en Arjan!

Read more reviews