Ruime Knaus Sun Traveller

Fiat 230 | (4 reviews)

Warmenhuizen, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Ronald

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 97% of the requests

Features

Year built:
2000
Km free:
Unlimited
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
7
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

4 Reviews

Het was onze eerste keer in een camper. We waren met 4 personen. De camper was lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Het was even wennen hoe alles werkt in een camper maar daar wordt je na een paar dagen wel handiger in. De stapelbedden achterin waren erg handig voor de kinderen (+/- 1 en 3 jaar). Voor de jongste gebruikten we in het bed een Deryan tentje om te zorgen dat ze er zeker niet uit zou klimmen.

Iets wat voor alle campers geldt: ze vangen nogal veel wind op de snelweg. En in koudere periodes wordt t snachts wel fris. Als je vooral veel plaatsen wilt bezoeken die goed bereikbaar zijn, waar het makkelijk parkeren is en waar je hele groep naartoe wil is een camper erg handig.

De eigenaar en zijn collega waren flexibel en behulpzaam. Reageerden snel op berichtjes. En pragmatisch met het ophalen en inleveren van de camper. Dus dat was helemaal goed.
Van 20 tot 25 juni zijn wij met de camper naar de F1 Paul Ricard in Zuid Frankrijk geweest, camper hield zich perfect en gaf meer dan voldoende ruimte aan 5 volwassen "heren", alles wat we nodig hadden was aanwezig en Ronald was erg snel met het beantwoorden van eventuele vragen/opmerkingen.
Camper is makkelijk in de omgeving van Ronald schoon te maken en af te tanken.
Mooie tijd gehad en "wij" houden hem in gedachte voor een evt volgende keer!

Read more reviews