WINTER CAMPER: Gerenoveerde Mercedes Benz 508 uit 1986

Mercedes-Benz 508 | (2 reviews)

Amstelveen, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Lars

Responds within 5 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 87% of the requests

Features

Length:
5.20 m
Width:
2.05 m
Height:
2.65 m
Year built:
1986
Tare Mass:
3020 kg
Gross Vehicle Mass:
3480 kg
Km free:
Unlimited
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
3

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Passenger insurance and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

2 Reviews

Samen met mijn vriendin zijn wij met Ton helemaal naar zuid Portugal gegaan. Lars heeft samen van zijn vader echt een super camper gemaakt! Wij waren de eerste gelukkigen die zo ver weg mochten met Ton en samen met Ton hebben wij een top vakantie gehad!

Onderweg en overal waar we kwamen hadden we veel bekijks door het goede vakwerk van Lars en zijn vader. Erg leuk en je komt ook snel in contact met mensen door de interesse in Ton. Het is echter wel goed om te realiseren dat ook al lijkt de camper helemaal nieuw, dat het toch een oude camper blijft. Wij bedoelen hiermee dat Ton niet erg hard gaat, niet heel zuinig is en ook niet zo stil is als een nieuwe camper. Als je dit goed beseft dan kan je echt een top vakantie hebben. Een klein beetje technische kennis is ook wel handig. De motor zal nooit stuk gaan, maar als er iets anders kapot gaat is het altijd wel zelf te maken.

Wij hebben zelf een paar kleine probleempjes gehad (is niet gek door de vele km's), maar door het goede contact hebben wij alles snel gezamenlijk weten op te lossen. Lars was altijd bereikbaar en bereid te helpen.

Kortom Ton is een prachtige gerenoveerde camper die je prima kan huren als je wat anders wilt dan de standaard campers. Een kleine tip houd de temperatuur meter goed in de gaten, dan komt alles goed!
We zijn met de bus van Lars naar een festival geweest en hebben een toptijd gehad. Hij rijdt lekker, is van alle gemakken voorzien en - voor ons het belangrijkst - de koelkast is top.