Comfortbele camper voor het hele gezin! (6 slaapplaatsen, vast bed)

Fiat 290 | (7 reviews)

Emst, Netherlands

Features

Year built:
1993
Weight:
2520 kg
Km free:
1750
Engine:
2.5 Turbo diesel
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Famke

Responds within 17 hours
Responds to 50% of the messages
Accepts 62% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

Wij (2 volwassenen en 2 tieners) hebben een maand door Scandinavië mogen trekken met deze camper. Ondanks zijn leeftijd doet 'ie het prima! Hellingspercentages van 12% doorstond deze camper op gemak met gemak. Stoelen en treinzit zaten heerlijk, dus kilometers maken verliep voor ons probleemloos (wij konden genieten van prachtige uitzichten en de kids deden vaak samen een spel bij de treinzit).
De bedden (vast bed achterin ligt echt ontzettend goed) sliepen heerlijk, maar ook vermeldenswaardig is het hefbed boven de cabine wat voor erg veel ruimte zorgt. De camper is erg compleet (wij hebben niets gemist) en ook nog voorzien van 4 heerlijke standenstoelen en een grote tafel. Tevens vonden we de zonnepanelen op het dak (wij hadden mooi weer) ook ideaal. De gezellige lampjes onder de luifel werden door menigeen bewonderd en waren (zeker in zuidelijk Scandinavië) op lange zomeravonden ideaal. Kortom; wij zouden deze camper echt aanbevelen.
Het contact met de eigenaren verliep erg prettig. Niets was teveel en de overdracht verliep meer dan goed! Alle lof voor verhuurders en camper. Met een beetje weemoed leverden wij ús thús, zoals wij de camper liefdevol hadden omgedoopt, weer in.
We zijn met z'n vieren een weekend op pad geweest met de Hymer, inclusief twee behoorlijk zwangere vrouwen. Dat is heel goed bevallen. Het rijden in zo'n grote camper is even wennen de eerste paar kilometer, maar went snel.
Het is een prima camper van alle gemakken voorzien. Twee 2-persoonbedden die echt goed slapen, een keukentje inclusief pannen, bestek etc. Er zit ook een zonnescherm aan en achterin liggen goede kampeerstoelen en een tafel. We hadden even een probleem met het water, maar Famke is samen met haar man op vrijdagavond naar ons toe gereden om het euvel te verhelpen, top service!
Volgende keer zouden we zeker weer voor deze camper gaan. Ook ophalen en brengen was allemaal prima geregeld.
We hebben een geweldige tijd gehad met de camper! De camper is wel oud, veel is gerepareerd en er zijn veel 'gebruikssporen'. We hebben zowel berg op (vermogen) als berg af (remmen) wel wat spannende momenten gehad maar uiteindelijk heeft de camper ons toch mooi naar Noorwegen gebracht en weer terug!
Wij hadden de Hymer gehuurd voor een week naar Frankrijk, wat een fijne camper na een dag waren we al helemaal vertrouwd met deze toch geen kleine camper, hij is overcompleet en lekker ruim met een goeie kachel en twee heerlijke ruime 2 persoonsbedden, zeker een aanrader.
Ik ben een paar dagen op pad geweest met de camper van Marco, ik heb veel snelwegen gereden en daar kan deze camper goed meekomen dankzij de sterke diesel en zijn compacte vorm (integraal) waardoor ik geen last had van zijwind. Ik zag onderweg de caravans en (lege) vrachtwagens slingeren. Er stond soms windkracht 5 dwars op de weg. Erg comportabel en knus, lekker kacheltje en erg fijne stoelen en vooral heerlijk bed achterin. Soepele en prettige omgang mbt bezichtiging vooraf en uitgifte/terugbrengen door de familie in Emst. Ik kan maar 1 nadeel bedenken aan deze camper en dat is dat ik hem terug moest brengen.
Wij hebben 12 dagen de camper gehad en is zeer goed bevallen. Heerlijk vast bed achterin, dus kan je lekker laten liggen. Wij zijn naar Tjechië en Duitsland geweest. Zowel op de snelweg als kleine weggetjes prima gereden. Wij reden net boven de 100 op de snelweg en dat gaat prima. Verder lekker ruim en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. We werden fijn door Famke opgevangen en je kan de auto op hun terrein achterlaten. Tip: zet de camper op stroom zodat de koelkast alvast koud is! Groetjes van Joke en Nikolaj
De camper is ons erg bevallen. Mijn jongste dochter wilde hem al adopteren maar helaas kan dat niet. We hebben al reclame voor de camper gemaakt dus wij zijn blij.
Enige opmerking is dat het handig zou zijn een iets uitgebreider beschrijving te maken van de gas aansluiting en afsluiting naar de koelkast en het kooktoestel. Ik heb zelf ook altijd dat ik sommige dingen zo vanzelfsprekend vind dat ik het niet meer vermeld maar voor mij was het echt zoeken want je krijgt zoveel informatie bij het ophalen dat je het echt niet allemaal kunt onthouden.
Ik hoop dat we de camper volgende keer weer kunnen huren.