Super nette leuke gezinscamper

Knaus Sun Traveller | (7 reviews)

Sint Nicolaasga, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Janke

Accepts 75% of the requests

Features

Length:
5.95 m
Height:
3.15 m
Year built:
2001
Weight:
3070 kg
Km free:
1750
Engine:
Fiat Ducato 2.8
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

7 Reviews

We werden alleraardigst door de familie ontvangen. Goede uitleg gekregen over het gebruik van de camper. Alles wat we dachten te vinden was er ook. Prima geslapen in de koof ruim en prima bed.
En wat we heel leuke vonden dat we een paar dagen voor de huur gebeld werden of we de camper misschien al iets eerder wilde ophalen dan 15.00 uur. Wat een service. Er werd bij het afhalen een camper appje aangemaakt waar we alle vragen de we nog eventueel hadden konden stellen. Hebben we ook een paar keer gebruik van gemaakt. Kregen ook nog een Tom Tom mee voor de navigatie. Kortom zal deze camper zeker aanbevelen. Groet van Cees en Nel Sintenie
Wij hebben drie weken door Scandinavië gereisd in deze camper met ons gezin (twee volwassenen en drie kinderen) en het was een geweldige vakantie. De camper is keurig netjes en alles wat je nodig hebt zit erin. Wij vonden het een ruime camper: ook met drie kinderen was er ruimte genoeg. De eigenaren, Janke en Anthony, zijn erg hartelijk en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Kortom, een echte aanrader als je eens met een camper op pad wilt!

Read more reviews